Yükselen Burçlar (Yay, Oğlak)

YÜKSELEN BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ YAY OĞLAK YÜKSELEN YAY BURCU YÜKSELEN OĞLAK BURCU YORUMLARI

ASTROLOJİ BURÇLAR HOROSKOP YORUMU DOĞUM HARİTASI ANALİZİ

Astrolojik Bireysel Kod Çözme Analiziniz Kısa Süreliğine 35 tl.

YÜKSELEN BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ YAY OĞLAK YÜKSELEN YAY BURCU YÜKSELEN OĞLAK BURCU YORUMLARI

Yükselen burç yazılarım çok beğenildi beğenilerini sunan arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum.. Son dört burç.. Hadi devam edelim (:

YAY: Yay burcunun yönetici gezegeni Balık burcunu da yöneten Jüpiter’dir. Yükselen burcu Yay olan insanlar dışa dönük ve güler yüzlüdürler. Gençken olmasa bile 30 yaş civarlarında özellikle basen ve baldır kısımlarından – ve göbişlerinden (: – fena halde kilo alabilirler. Yükselen Yay erkeklerinin genç yaşta saçları önlerden ve şakaklardan açılabilir. Fizikleri genelde güzel olur. Yapılı bir vücut görülmesi kuvvetle muhtemeldir. Neşeli, sıcak kanlı ve isteyince herkesle uyumlu olabilen insanlardır. Farklı bir espri anlayışları vardır, esprileri insanları yerlerde süründürür –yani gülmekten (: Dobra ve dürüst kişilerdir ancak bu dobralıkları bazen yükselen Koç burçları gibi kırıcı olmalarına sebep olabilir. Hatta öyleki karşılarındaki insanı kırdıklarının farkına bile varmayabilirler. Doğa sporlarını, araba kullanmayı ve tehlikeli işleri severler. Gezmek, yeni şeyler denemek/keşfetmek, farklı –özellikle yabancı kültürlerden- insanlarla tanışmak hobileridir. Özgürlük delisidirler, asla kısıtlanmaya evde mahkum olmaya gelemezler. Polyanna zihniyetindedirler, her zaman iyi şeyler düşünür, yaradılışlarından gelen bir huyla olaylara olumsuz açıdan bakmazlar. Bu yüzden hayatlarında bazı handikaplarla karşılaşabilirler. Olayları iki açıdan da düşünmek gereklidir, temkinli olmak her zaman işe yarar ancak yükselen Yay insanlarının felsefesi için temkin çok uzak bir kelimedir. Sezgileri güçlü, düşünsel yanı da son derece kuvvetlidir. Felsefe, tasavvuf, astroloji vs. gibi alanlarda başarılı olabilir. Gizli aşk ilişkileri yaşamaya meyillidir. Sevgilisini tutkuyla sever –özgürlüğünü kısıtlamadığı ve canını sıkmadığı sürece- ancak yine de başkalarıyla flört etmekten kendini alıkoyamayabilir –en azından kompliman yapar (: İçten içe ünlü olmak ister, gözü hep yükseklerdedir. Büyük hedefleri vardır. Pesimist ya da eleştirel kişilerle bir arada bulunmayı sevmez. Paylaşımcı, akıllı ve neşeli kişiler ilgi alanına girer.

OĞLAK: Oğlak burcunun yönetici gezegeni Kova burcunu da yöneten Satürn’dür. Yükselen burcu Oğlak olan insanlar orta yada kısa boylu, kemikli bir vücuda sahip olan, hafif kambur ya da bir türlü dik yürüyemeyen bir duruşa sahip, esmer, çok güzel olmasa bile fotojenik bir yüzü olan kişilerdir. Fotomodel olacak kadar fotojenik olabilirler. Duruşları çok soğuk ama etkileyici olabilir. Genellikle yaşlarından daha olgun davranırlar. Çok çok az konuşurlar. Çok az gülerler. Çalışkan ve çalışmayı amaç edinen kimselerdir. En az atom karınca kadar çalışkandırlar (: Yalnız hayata biraz karamsar bakarlar.. Ne kadar başarılı olursa olsunlar, kendilerine güvenleri azdır. Zaman zaman içe dönme eğilimleri vardır. Öncü bir burç olmasına rağmen en az sabit burçların inadı kadar inadı vardır (: Yine sabit burçlarda olduğu gibi yeniliklere çabucak ayak uyduramaz, adapte olamazlar. Ayrıca yine sabit burçlardaki kadar kin tutabilme kapasiteleri vardır, yapılan kötülüğü asla unutmaz intikam için fırsat kollayabilirler –aman dikkat yani (: Geleneksel düşünürler. Maddiyata büyük önem verirler, kazandıklarını kaybetmekten ödleri kopar. Zenginlik ve yüksek mevkiler hayallerini süsler ve hedeflerini oluşturur. Zaten çalışıp, çabalayıp statü kazanmak onlar için hiç de zor değildir. Kanunlara, değerlere ve kurallara sadıktırlar. Disiplin anlayışları gelişmiştir. Özel hayatlarında olup bitenleri anlatmaya yanaşmaz, içlerinde fırtınalar kopsa da bunu pek belli etmezler. Güçlü ve dinamik arkadaşlar seçerler ama bolca bir elemeden geçirdikten sonra (: Arkdaş seçiminde çok titizdirler. Evlenecekleri insan tamamiyle bağlanabilecekleri, sadık ve evcil biri olmalıdır. Disko, bar, gece hayatı vs. ilgilerini çekmez. Eğlence anlayışları aşırılıkları asla kabul etmez. Gerçekçi ve somut düşünen insanlardır. Hayalperest ve aşırı soyut düşünen kişiler ilgilerini çekmez. Dar görüşlü oldukları söylenebilir.

Not: Doğum haritası analizi çıkarttırarak ay burcu, yükselen burç vs. bilgilerinizi ya da eşiniz/sevgiliniz/arkadaşınız  ile uyumunuzu (sinastri analizi) öğrenmek isterseniz sizi şöyle alalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir