Burçların Özellikleri KOÇ BOĞA İKİZLER YENGEÇ ASLAN BAŞAK BURCU

Burçların Özellikleri KOÇ BOĞA İKİZLER YENGEÇ ASLAN BAŞAK BURCU VE BURÇLARIN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ

ASTROLOJİ BURÇLAR HOROSKOP YORUMU DOĞUM HARİTASI ANALİZİ

Astrolojik Bireysel Kod Çözme Analiziniz Kısa Süreliğine 35 tl.

Burçların Özellikleri KOÇ BOĞA İKİZLER YENGEÇ ASLAN BAŞAK BURCU VE BURÇLARIN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ

(Ateş, Öncü) Koç: Lider ruhlu, sportif, aceleci, harika bir aşık olabilen ancak gelgeç gönüllü, seri olmayı seven ve asla yavaşa tahammül edemeyen..

-EN OLUMLU: Girişken, sporcu, faal..
-EN OLUMSUZ: Trafik kazası yapma olasılıkları yüksektir.. Şıpsevdidir, sıkılınca gerisinde kalbi kırık aşıklar bırakır ve yeni başlangıçlar peşinde koşar..

(Toprak, Sabit) Boğa: Serinkanlı, sessiz sakin ama öfkesi yakıcı, sabırlı, paraya, yemeğe ve nefsani zevklerine düşkün, evlilik gibi önemli bir karar aldığında -ki bunu uzun bir süre düşünür ve karşısındakine tam olarak güvenince kararını verir- kararının arkasında duran ve sadakatli davranan, evini en az Yengeç burcu kadar seven ve evi/ailesi ile ilgilenmekten hoşlanan.

-EN OLUMLU: Bir şeyi yapmadan ya da bir karar almadan önce çok düşünür dolayısıyla az hata yapar..
-EN OLUMSUZ: Çok ağırdır, bu ağırlıkları insanı deli edebilir..-Bazıları- çok yediği için aşırı kilo alabilir..

(Hava, Değişken) İkizler: Hızlı düşünen, verdiği sözleri çabuk unutan, yengeç burcunun duyguları gibi onunda fikirleri sürekli -onun elinde olmadan- değişen ve bu yüzden tutarsız görülebilen, mizahi yönleri gelişmiş..

-EN OLUMLU: Hızlı düşünen, eli çabuk, eğlenceli..
-EN OLUMSUZ: Hevesle başlasalar bile bir işten –ya da kişiden- çabuk bıkabilirler.. Zihinleri çok hızlı çalıştığından verdikleri bir karar çok çabuk değişebilir, karar almaları güç olur, insanları kandırma eğilimleri vardır..

(Su, Öncü) Yengeç: Bir güler bir ağlar, mutfak ve aile/ev bakımı konusunda doğuştan yetenekli, sert görünenleri bile çok duygusal ve kırılgan, aşırı heyecanlı, yumuşak kalpli ve olaylara duyarlı, mizahı seven, evine ve ailesine bağlı, vatansever..

-EN OLUMLU: Sadakatli ve sevgi doludur.. Espri anlayışı incedir.. İyi bir eş/anne/baba olabilir..
-EN OLUMSUZ: Çabuk alınır/kırılır.. Kötülükleri ve acıyı asla unutamaz, fırsatını bulunca misilleme yapar, duygularını anlamayanlara surat asar, kırılınca/kızınca bir çocuk gibi somurtur..

(Ateş, Sabit) Aslan: Kralı/kraliçeyi oynayan, övgüye hayır diyemeyen, aşırı gururlu, olayları lehine çevirmeyi iyi bilen, aşkı seven ve aşksız kalamayan, sportmen, arkadaş canlısı ancak iyi niyeti çok kolay suistimal edilebilen, cömert ve yüce gönüllü..

-EN OLUMLU: Canlı, enerjik ve eğlencelidir, keyfi yerindeyse çok iyi vakit geçirtir..
-EN OLUMSUZ: Riyakarlık ve gösteriş meraklısı olabilir.. Aşırı kıskanç ve fikirlerini gizleyen biri olabilir.. Hatası olsa bile yokmuşcasına olayları dramatize ederek kendini savunur, dikdatörlük ve küstahlık eğilimleri vardır..

(Toprak, Değişken) Başak: Mükemmeli arayan ve mükemmele ulaşmak için çalışan bu yüzden çok başı ağrıyan, her şeyin düzenlisini ve temizini seven, yardımsever, kendini ifade etmeyi iyi bilen, eleştiri yaparak bir şeyleri düzeltmeyi/mükemmelleştirmeyi uman ancak bu isteği çoğunlukla kötü niyet olarak algılanan.. Bazen çok soğuk görünebilir..

-EN OLUMLU: Zekidir, bilgisi olduğu konularda yardım istendiğinde asla geri çevirmez… İsabetli eleştirir, güzel konuşur ve yazar..
-EN OLUMSUZ: Çevresine –ve bazen kendisine de- illallah dedirten bir mükemmellik arayışı vardır, asla düzeltilemeyecek bir şey olmadığına inanır ve düzeltmek için her daim eleştiri yapar -kendine bile- ve bu eleştirileri bazen can yakabilir..

DEVAMI SOOORA =)

çilekli süt deep not:

SADECE BURÇLARA BAKILARAK KARAKTER ANALİZİ YAPILAMAZ ARKADAŞLAR BUNU BİR KEZ DAHA HATIRLATMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ ASTROLOJİDE TAM BİR KARAKTER ANALİZİ İÇİN DOĞUM HARİTALARI KULLANILIR. ÖRNEĞİN; YUKARDA BAHSETTİĞİM BURÇLAR GÜNEŞ BURÇLARIMIZDIR. YANİ ASIL BURÇLARIMIZ, ASIL KİMLİĞİMİZ.. BUNUN DIŞINDA DOĞUM HARİTAMIZDA ÖNEMLİ O KADAR ÇOK NOKTAMIZ VAR Kİ.. AY BURCUMUZ, YÜKSELEN BURCUMUZ vs. GİBİ..

ÖRNEĞİN; BURCU KOÇ, AY BURCU YENGEÇ, YÜKSELEN BURCU BALIK OLAN BİRİSİ KOÇ BURCUNA HAS BİRÇOK ÖZELLİĞİ GÖSTEREMEZ.. YA DA BURCU BAŞAK, YÜKSELENİ İKİZLER, AY BURCU KOÇ OLAN BİRİSİ BİR BAŞAK KADAR ÇEKİNGEN OLMAYABİLİR.

DOĞUM HARİTASINDAKİ HER NOKTA KARAKTERİMİZİ OLUŞTURAN ÖNEMLİ NOKTALARDIR. BİRİ BİLE EKSİK OLSA KARAKTERİMİZİ DOĞRU ANLAYAMAYIZ. DOLAYISI İLE SADECE GÜNEŞ BURÇLARI İLE BİR İNSANI ÇÖZÜMLEYEMEYİZ 😉

Not: Doğum haritası analizi çıkarttırarak ay burcu, yükselen burç vs. bilgilerinizi ya da eşiniz/sevgiliniz/arkadaşınız  ile uyumunuzu (sinastri analizi) öğrenmek isterseniz sizi şöyle alalım

Burçların Özellikleri KOÇ BOĞA İKİZLER YENGEÇ ASLAN BAŞAK BURCU” hakkında 4 yorum

  1. 12 burç,12 ev, 12 yükselen, 10 gezegen,12 astroid, yüzlerce açı, sabit yıldızlar, arap noktaları… yeter, imdat… eheh

    12 x 12 x 12 x 10 x 12 x 22! (10 gezegen+12 astroid’in birbirleri ile max açı yapma sayısı) = bi kaç trilyon insan kategorisi 😀 (ki sabit yıldız ve arap noktalarını ele almadık bile)

    Rakamlara göre sadece güneşe göre insanları 12ye ayırmak dediğiniz gibi yanılgılar içerir. Her insan şahsına münasırdır demek en doğrusu sanırım 🙂

  2. @salyciğim sağol senin bloglarda bir aslan kızına yakışacak kadar şık 😉

    @safa sen baya bişeyler biliyormuşsun ya gel seni de bizim foruma alalım (:

  3. @çileklisüt

    Pek birşey bildiğim yoksa aslında. Yani gerçek astrolojiyi ele aldığımzda %3-5 arası birşey biliyorumdur sanırım. Karmik, ezoterik, horary, natal, transit astroloji derken olaylar sarpa sarıyor çünkü. Gene de foruma bir gözatmak isterim, orası ayrı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir