24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmenimize Ne Hediye Alsam?

Malum ülkemizde birçoğumuz için ilk okul öğretmeninin yeri apayrıdır. İlk okul sınıf öğretmenleri için öğrencilerinin gözünde anne baba abla abi gibi önemli bir değer olmak eminim ki büyük bir mutluluktur. Öğretmenlerimizin birçoğunun ne kadar özveriyle ve sevgiyle işlerini icra ettiğini hepimiz biliyoruz.

En güzel öğretmenler günü hediyeleri <<<tıklayın

Her sene 24 Kasım gününde kutlanan Öğretmenler Günü için özellikle ilk okulda sınıf temsilcisi (sınıf annesi) veliler ile birlikte belirlenen tutarda (30 tl-50 tl en fazla100 tl gibi rakamlarda) para toplayarak bu hediyeyi alır yanına da kalan parayla çikolata, çiçek gibi yan hediyeler alıp bu yan hediyeleri de o özel gün öğretmen sınıfa girer girmez çocuklara verdirir.

24 Kasım Öğretmenler Günü için ister sınıf annesi sınıfta toplayarak biriktirdiği parayla alsın, ister siz veli veya öğrenci olarak bireysel olarak alın sizlere öğretmenler günü hediye alternatifleri hazırladım, umarım öğretmene ne hediye alsam diye düşünen öğrenci ve veliler için birazcık da olsa fikir verebilirim.

Bayan öğretmene ne hediye alınır?

En güzel öğretmenler günü hediyeleri <<<tıklayın

Eğer bir kadın öğretmene hediye alacaksanız kaliteli bir kol saati, klasik ve şık bir siyah kol çantası, altın bileklik, tesettürlü öğretmene ne hediye alsam diye düşünenlerdenseniz markalı ve kaliteli bir ipek eşarp ya da şal tercih ediyorsa ipek şal veya sevebileceğini düşündüğünüz bir markanın ya da alışveriş sitesinin hediye çekini takdim edebilirsiniz. Eğer spor seven bir öğretmen ise yıllık spor salonu üyeliği de olabilir. Bütçeniz daha düşükse el yapımı şık öğretmenler günü dekoratif hediyeler yaptırabilirsiniz bu konuda instagram ve facebook üzerinde çok güzel işler başaran arkadaşlar mevcut.

Erkek öğretmene ne hediye alınır?

En güzel öğretmenler günü hediyeleri <<<tıklayın

Erkek öğretmene ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, kaliteli ve marka bir gömlek-kravat, şık ve kaliteli kol düğmeleri, hakiki deri ve kaliteli cüzdan, kaliteli bir akıllı saat, tarzına göre spor veya klasik ama illaki şık bir kol saati, kaliteli ve klas kokan büyük boy bir edp veya edt parfüm, kaliteli ve güvenilir bir markanın traş makinesi ilk aklıma gelen öğretmenler günü hediyesi seçenekleri oldu.

Peki siz bunlara hangi öğretmenler günü hediyelerini ekleyebilirsiniz? Yazıyı okuyanlara fikir olması açısından aşağıdaki yorum bölümüne ekleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir