MHRS Diş Randevusu Nasıl Alınır?

MHRS’den diş randevusu nasıl alınır? konusunda artık master yapmış sayılabilecek biri olarak deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim bu yazımda. Biliyorsunuz iki yıllık bir süreçte sağlıklı bir şekilde, randevu alıp devlet diş hastanesine gidemediğimizden yakınmıştım önceki yazılarımdan birinde. Ben hem kızlarıma hem kendime randevu alabildim biliyor musunuz hahayy 🙂 Bunu da büyük boy Milka Oreo MMMaxx çikolata eşliğinde kutladık dişlerimiz ağrıya ağrıya :/

MHRS randevu alma Taktikleri

Öncelikle ben İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden biri olarak hafta içi saat 16:00 sonrası diş randevularının açıldığını gördüm. Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi yoksa her gün mü bu saatten sonra açılıyor ama üçümüze de randevu alırken bu saat sonrası açıldı randevular. (bu arada gece 00:00 sonrası da randevu açılıyordu şimdi yine var mı bilmiyorum bana denk gelmedi ama sizin bilginiz olsun.) Bir de eğer talep oluşturduysanız önceden, arada bir randevusunu iptal eden filan olursa talebiniz sayesinde size SMS geliyor 1 saat içinde filan almanız gerekiyor randevuyu, yoksa hak başkasına geçiyor. Bu talep oluşturma işi şöyle oluyor arkadaşlar, mesela siz hastane ve poliklinik seçip randevu almak istediniz ama “şuan randevu yok” uyarısı çıktı altında da talep oluştur linki çıktıysa buradan 7/24 seçersiniz eğer birisi randevusunu iptal ederse size mesaj gelir, “diş randevusu alamıyorum” diyenler bunu sık sık yapsın.

mhrs diş randevusu yok diyenler iyi okusun bu alttakini…

Bu arada şu taktiği ben denemedim ama olabileceğini duydum, sağlık ocaklarında (yeni adıyla aile sağlığı merkezlerinde) aile hekiminize muayene olup eğer durumunuz gerçekten acil ise bir devlet hastanesine sevk isteyebiliyormuşsunuz, ama dediğim gibi ben bunu denemedim, çünkü; daha bugün öğrendim :/ Gerçekten oluyor mu, veya her doktor sevk yazar mı onu bilmiyorum lakin buraya yazmakta fayda gördüm bir denersiniz seçenek olsun size.

İnternetten Diş randevusu nasıl alınır?

Dün büyük kızımı Sarıyer Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine götürdüm bile. Diğer kızıma hastaneden randevu alabilir miyim dedim ELİF BOZDOĞAN isimli uzman diş hekimi hanıma o da alınmıyor diye cevap verdi. Kendisi de randevu vermedi. Sadece MHRS‘den alınıyor dedi. Bunu neden yazıyorum çünkü bazıları önceki yazımda hastaneden randevu alabileceğimi söyleyen mailler attı da bana ondan. Öyle bir olay yokmuş arkadaşlar. Doktor bir gün sonrasını göremiyoruz sistemde filan dedi, herhalde koskoca doktor yalan söylemez.. Acillerin önünde de bekledim ben zamanında ama nafile.. Sadece çekim yapılıyor deyip yollamışlardı Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi‘nde.. Ki benim kanal tedavisi yapılması lazımdı o vakit. Leblebi gibi apranax, majezik ve bilumum güçlü ağı kesicileri avuç avuç içtiğim için midemi mahvettiğim dönemdi ayrıca..

biraz gülelim mi :/

Umarım anlattıklarım işinize yarar. Olumlu ve olumsuz devlet diş hastanesi deneyimlerinizi yorumlar kısmından benimle ve bu yazıyı okuyup bilgilenmeye çalışan “Devletten diş randevusu alamıyorum” diyen arkadaşlarla paylaşırsanız çok sevinirim. Katkılarınız için şimdiden çok teşekkürler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir