Diş Hastaneleri Süs İçin Midir?

Bir yıl -belki ondan da fazla zaman- önce MHRS’den hem kendime hem 2 kızıma da acil bir diş randevusu almam icap etti. Alamadım. Meğer PANDEMİ olayından dolayı diş hekimlerimiz çalışmamış mı, başka bölümlere mi verilmiş de kendi işlerini yapamamış falan, pek anlamam orasını. Benim işim görüldü mü, görülmedi mi vergilerini takır takır ödeyen, her naneye ayda bir zama da zam zam diyen bu ülkenin bir vatandaşı olarak cevabım “HAYIR”…

Yıl oldu 2021 hatta yakında olacak 2022.. Ben halen ne kızlarıma ne de kendime randevu alabiliyorum biliyor musunuz? Hani PANDEMİ’den dolayıydı ve hani ülke normalleşmişti? O zaman bu gariban vatandaş sormaz mı size “NERDE SİZİN DİŞ HEKİMLERİNİZ?” diye. Diş hekimleriniz faaliyette de biz mi randevu alamıyoruz yoksa? O zaman neden randevu alamıyoruz? O da ayrı bir zıvanadan çıkma sebebi tabi. Ters takla veya gece acil önünde nöbet filan mı tutuluyor diş hastalıklarımızı giderebilmek için, bir dişçi bulabilmek için?

Bu ülkede cebinde parası olmayana iyi yaşama hakkı verilmediğini iyice anladım bu olaylar sayesinde. Özel bir diş hastanesine gidip tüm sorunlarımızı yaptırmaya kalkınca faturadaki rakamlar astronomik yüksek. Demek ki bunlara muhtaç olsak öleceğiz durum bunu gösteriyor. Lafa gelince de “HASTANE AÇTIK”..

AVRUPA GERÇEKTEN DE BİZİ KISKANIYORDUR EMİNİM…

Allah kimseye muhtaç etmesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir