Zühre triko tesettür giyim modelleri 2018-2019

İddialı suni kürk detaylı triko hırka, simli triko kazak ve örme triko tunik modelleri 2018-2019 zühre kışlık kadın giyim çeşitleri arasındaki yerini aldı..

Son yıllarda moda dünyasının iddialı tasarımlarından olan suni kürk detayları Zühre’nin örme triko koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan uçlara, ceplerden manşetlere kadar birçok detayla suni kürkler trend bir görünüm sağlarken, sonbahar rüzgarlarına karşı da koruma sağlıyor. Yıllardır gardıroplarımızdan eksik olmayan örme triko modeller, bu sezon Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonunda farklı bir boyut kazanıyor. Kuşak detayının yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken trikolar, oversize kesimden tek kol modellere kadar birçok seçeneği koleksiyonuna yansıtıyor.

Güz modasının vazgeçilmezi örme trikolar
Zühre’den 2018-2019 sonbahar-kış sezonuna özel triko koleksiyon

İddialı suni kürk detayları
Son yıllarda moda dünyasının iddialı tasarımlarından olan suni kürk detayları Zühre’nin örme triko koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan uçlara, ceplerden manşetlere kadar birçok detayla suni kürkler trend bir görünüm sağlarken, sonbahar rüzgarlarına karşı da koruma sağlıyor.

Gardıroplara her sezon farklı renkleri eklenen örme trikolar, muhafazakar giyim tercih edenlere özel modelleriyle Zühre’nin Sonbahar-Kış koleksiyonundaki yerini alıyor. Sonbahar-kış örme triko modellerinde rengarenk motif detaylarıyla öne çıkan Zühre; metropolün değişen ruhuna ve kombinlerine uyum sağlıyor…

Her zevke hitap eden çizgileriyle Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonu, detay parçalarla şıklığını tamamlamak isteyen kadınların bu sezon da kurtarıcısı oluyor. Dinamik metropol ruhundan ilham alan örme triko modellerinde; nakış, arma, kuşak ve kürk detayları öne çıkıyor. Her yılın modası örme trikolar yenileniyor..

Zühre triko tesettür giyim modelleri 2018-2019” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir