Zühre 2019 kış koleksiyonu

Zühre 2018-2019 sonbahar kış koleksiyonu değişik tesettür stilleri içeren farklı temalara sahip ürünleriyle satışa çıktı. Zühre pardesü modelleri 2019 kış koleksiyonuna ait yine birbirinden farklı görünümlerde çeşitler sunulmakta. Hele içlerinde giyçık tesettür giyim modelleri denilen ürünleri görünce bayılacaksınız. Giy-çık modelleri bilindiği üzere tek parçada kapanmak ve genellikle asil ve şık görünmek isteyen kapalı hanımların bir numaralı tercihleri arasında geliyor..

Şehrin ruhunu yansıtan zamansız tasarımlar
Metropolün canlı ve dinamik ruhunu tasarımlarına taşıyan Zühre; giy-çık kombinlerle hem rahat hem şık görünmek isteyenlerin tercihi oluyor. Zühre’nin sonbahar kış koleksiyonunda yer alan şifon pliseler, ikili takımlar stil ve renk uyumunu bir arada sunuyor. Süet ve deri karışımı, püsküllerle hareketlenen yelekli takımlar ve tunikler ise kombinlere canlılık veriyor.

Işıltılı dore, rose gold, lame, mat kırmızı, siyah ve pastel çantalarla kombinlere bütünlük katan Zühre, metropolün her gün değişen havasına ve ruhuna uygun tasarımlar sunarak sonbahar kış koleksiyonu ile ölçülü giyinen kadınlara hitap ediyor.

Zühre 2018-2019 sonbahar kış koleksiyonu

Zühre’den metropol ruhuna özel koleksiyon.. Giy – çık modelleri kapalı hanımlara zamansız şıklık sağlıyor..

Muhafazakar modayı yenilikçi fikirlerle buluşturan Zühre, çalışan ve hayatın içinde olan kadınlara özel hazırladığı metropol koleksiyonuyla şık kombinlere imza atıyor. Modern çizgilerle tasarlanan yeni koleksiyonda vazgeçilmez pastel ve hardal tonlar, gri, taba ve haki renkler ile kırmızı çantalar ön plana çıkan detaylar arasında
Zühre; 2018 – 2019 sonbahar-kış koleksiyonunu metropolün canlı ve özgür ruhunu yansıtan çizgilerle yeniledi. Koleksiyona eklenen yeni tunik – ikili takımlar, trençkotlar, kaşe kabanlar ve çantalarıyla Zühre, renklerin enerjisini ve şehrin modasını üzerinize taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir