Herbalife Formül 1 Shake Yorumlarım

@FikriMuhim @HerbalifeTurkiyeÜrünü #1öğünlezzet çok sık öğün atlayan ve dengesiz beslenen hamile bir anne olarak denemek istedim ve kampanyaya katıldım. Ürün elime geçince ilk yaptığım içeriğini kontrol etmek oldu, çünkü; hamileyken katkı maddeli ve bebeğime zarar verebilecek türden gıdalar almamaya çalışıyorum. Arada abur cubur ve meyveli süt kaçamaklarımı saymazsak tabii 😛 Bebeğime zarar verecek diye saçlarımı organik denen boyalarla bile boyatmıyorum şuan. O yüzden yediğime içtiğime de haliyle dikkat ediyorum. Ürün içeriği bitkisel ağırlıkta olduğundan gönül rahatlığıyla denedim (fruktoz konusunda hala şüphelerim var tabii..) ve yorumlarımı şimdi paylaşıyorum..

IMG_0325

Ürünü dediğim gibi sık öğün atladığım ve özellikle eşim evde yokken yemek bile yemediğim için denemek istedim. Kalorisi de kısıtlı olduğundan (1 bardağı 216 kalori) hem sağlıklı beslenip, hem de hamileyken fazla kilo almamak açısından bana uyar diye düşündüm. Gerçekten öğün yerine geçebilecek bir ürün, çünkü bir bardak shake kesinlikle karnımı tıka basa doyuruyor 🙂 Ayrıca içeriğinin sağlıklı olduğunu bilmek de bana içtiğim bu güzel lezzet sonrası huzur veriyor. Doyurucu diyorum çünkü kıvamı oldukça yoğun ve lifli olduğu için de çok sağlıklı. Kilo aldıran diğer gıda takviyesi tozlardan çok farklı olduğunu içeriğini okuyunca daha iyi anladım. Ancak tek problem; tadını pek fazla beğenmedim 🙁 büsküvili bebek maması gibi :)) içine muz, çilek gibi meyveler katmadan içemedim. Tahin ve pekmez de ekledim biraz daha şekerli bir tat olması için. arada sadece bal ile tükettim. daha sağlıklı bir öğün olması bakımından hem meyveler, hem de pekmez ya da bal ile tüketilmesi oldukça önemli bana kalırsa. ne kadar bitkisel olursa olsun, yanında bunların da yenmesi lazım gelir diye düşünüyorum. ben kilo verecek biri olsam belki pekmez, bal vs katmam ama diyet konusunda çok fazla bir takıntım yok şimdilik, çok fazla kilo almıyorum çünkü. 30 hafta oldum ama 6 kilo aldım daha misal. ilk hamileliğimde çok iştahlıydım bu sefer fazla yemiyorum sanırım o yüzden. ama şu da var; aldığım kilolar karnıma birikiyor gibi, göbeğim büyüyor sadece :)) hamile barbie gibiyim görüntü olarak 😀 bu arada, bir öğün herbalife shake yanında üç beş tane de olsa; kuru dut, ceviz, badem ve çiğ fındık vs. de tüketilmesi yararlı olur kanaatindeyim. öğünleri daha sağlıklı ve dengeli hale getirmek önemli diye düşünüyorum. Ama tabii öğün atlanacağına ya da her öğün tıka basa tabak tabak yemekler yenileceğine sadece bir bardak bu karışımdan içmek de tek başına sağlık kaynağı olabilir 🙂

aslında en güzeli az yemek (mesela benim gibi şekeri ve tuzu azaltıp, ekmeği kesebilirseniz ciddi anlamda kilo alımını engellemiş olursunuz..) ve gerekli şeyleri yemek, bu tür yapay kaynaklara başvurmamak.. çünkü; her ne kadar sağlıklı dense de, ben açıkçası tamamen sağlığımızı düşündüklerini zannetmiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir