Lise/Üniversite mezuniyet elbiseleri balo kıyafetleri

Liseli ve üniversiteli genç kızların mezuniyet elbiseleri balo kıyafetleri araştırmak için startı verdiği şu günlerde mezuniyet elbisesi koleksiyonları yayınlamaya da izninizle başlıyorum. Acısıyla, tatlısıyla evet siz de mezun oluyorsunuz. Sabahın köründe uyanıp okula giderken, gece yarısına hatta sabahlara kadar ders çalışırken belki de “keşke okumasaydım” dediğiniz 4-5 yıl su gibi aktı gitti. Kep töreni, mezuniyet balosu/mezuniyet gecesi sonrası iş arama maratonuna ve de mülakatlar ve iş hayatına atılmanıza az kaldı.. Peki biraz geri gidelim ve soralım: “mezuniyet gecenizde ne giyeceksiniz?” mezuniyet balosunda ne giyilir ya da mezuniyet gecesi ne giysem diyenlerdenseniz yazının devamını okuyun ve size en uygun mezuniyet elbisesi önerilerimi dinleyin.. Hala mezuniyette ne giyeceğinize karar veremediyseniz, mezuniyet için kıyafet önerilerim aşağıda sizleri bekliyor..

Lise ve üniversite mezuniyeti için mezuniyet balosu kıyafetleri, mezuniyet gecesi elbiseleri

YGS-LYS sınavları da derken iyice yıpranmış olmalısınız. Kimi zaman ergenlik döneminde olmanızdan da kaynaklı, sivilcelerdi aknelerdi uğraştınız, bazen de yine ergenliğin verdiği aşırı duygusallığınızdan dolayı insanlardan kendinizi soyutladınız, asileştiniz, hatta bir köşeye çekilip içli içli ağladınız. Ama lise yılları bitti, belki çok özleyeceksiniz lise günlerinizi ama geçti gitti 🙂 Şimdi eğer düzenlenecekse bir mezuniyet gecesi partisi olacak ve siz hem ortama hem de vücut tipinize ve yaşınıza uygun bir elbise seçmek istiyorsunuz.. Liseli kızların bilmesi gereken püf noktası mezuniyette sade ve genç yaşına uygun makyaj, aksesuar ve tabiki elbise kullanmak olmalıdır.

Komik duruma düşmemek için; festival ya da karnaval elbisesi gibi aşırı karışık renkli/desenli mezuniyet kıyafetlerinden uzak durmanız yerinde olur. Kabarık elbiselerden ve aşırı ihtişamlı abiyelerden de mutlaka uzak durun. Vücudunuza göre peplum, kalem, balık model, robadan, piliseli ya da dalgıç tipi elbiseleri deneyebilirsiniz. Vücut tipinize ve yaşınıza uygun giyinin. Dikkat etmeniz gereken bir başka konu ise; mezuniyet balosunun nerede yapılacağı. Saray gibi özel mekanlarda yapılacaksa kabarık prenses model abiyeler giyebilirsiniz. Fakat havuz başı mezuniyet partisi ya da kırda bir parti yapılacaksa kabarık mezuniyet elbiseleri tercih etmemeniz yerinde olur. Tiril tiril yazlık, uçuş uçuş ipek abiyeler çok uygundur böyle partilerde.

İşte bu anlattıklarıma örnek olabilecek birkaç maksi mezuniyet elbisesi modeli.. daha önce eklediğim 8.sınıf mezuniyet elbiseleri , tesettür mezuniyet elbiseleri yazılarıma bakabilirsiniz..

Lise/Üniversite mezuniyet elbiseleri balo kıyafetleri” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir