TESMAY Adasea tesettür mayo haşema modelleri 2016 yaz

Daha önceleri burda yazdığım gibi daha önce benim de bir haşema yani tesettür mayo deneyimim olmuştu, satın aldığım haşema modeli tam kapalı, tesettür mayo modellerinden idi. Hani şu eşofman takımı gibi duranlardan 🙂 Aslında jile taytlı takım mayom da vardı ama o, (taytın darlığından dolayı) erkeklerin arasında giyilemeyeceği için tam kapalı denilen haşemamı tercih etmiştim. Aslına bakarsanız hiç denize girmeyin daha iyi derim bu eşofmana benzer haşema cinsi tesettür mayolarla 😀 nedeni de, tene su değmedikten sonra gerçekten deniz bir kabusa dönüyor diyebilirim.. zaten kumaşı da naylon gibi, o sıcakta çekilmiyor suyla birleşince vücutta nem yapıyor can sıkıyor.. belki taytlı tesettür mayomu giysem daha rahat ederdim denizde, ama ne bileyim ben pek sevemedim bu tam kapalı haşema mayo olayını ne diyeyim.. ama ille de “ben denize gireceğim, erkeklerden bana ne” diyen kapalılardansanız giyin yani siz bilirsiniz 😀

tesettür mayo modelleri 2016 yaz

tesettürlü hanımlar bence bazı dünya nimetlerinden (mesela sahilde erkekler varken ya da erkek görme riski varken denize girmekten..) elini eteğini çekmeyi bilmeli, yoksa tesettürümüz zayi olup gidiyor, komik durumlara düşüp, kendimize güldürmemiz de cabası..

tesettür mayo modellerinin yarı kapalı, hani şu havuzda bayanlar arasında giyilmek için tasarlanan kısa kollu lycralı üst ve kapri tayttan oluşan takımlarını seviyorum bakın mesela.. tabii, tesettür olması için bu yarı kapalı ve dar mayoları sadece kadınlar arasında giymeniz gerektiğini de biliyorsunuzdur? ancak; açık bayanlar açık mayo ve bikini modelleri yerine, erkekler arasında “kötünün iyisi” olarak bu tip yarım kapalı mayoları, yani kadınlar havuzunda, kadınlar arasında giyilsin diye tasarlanmış olan yarı kapalı mayo modellerini tercih edebilirler..

adasea haşema tesettür mayo

Şimdi 2016 yaz mevsimi yaklaşırken ve birkafadanherses.com olarak yeni çıkan tesettür koleksiyonlarını da yayınlamaya başlamışken, haşema tesettür mayo koleksiyonlarından birine sizler için yer vermek istedim blog’umda.. TESMAY Adasea markalı 2016 tesettür mayo modelleri ve haşemaları eminim haşema modelleri kullanan ve daha önce tatile giden birçok tesettürlü hanım duymuştur. İşte bu marka yeni sezon kataloğunu çıkardı ve bizimle paylaştı bir kafadan her ses blog olarak markanın yeni sezon koleksiyonunu beğenilerinize sunuyorum şimdi..

TESMAY Adasea tesettür mayo haşema modelleri 2016 yaz

tesmay adasea markalı mayolar 4 çeşitten oluşuyor, yukarıda da bahsettiğim gibi tesettürlü eşofman takımlarına benzer haşema mayoları, body, yelek ve tayttan oluşan 3 parçalı jile takım mayoları, dar olup, vücudun her noktasını belli etmesinden dolayı tesettüre uygun olmasa da kadınlar arasında giyilmesi çok daha uygun olan likralı uzun kollu body ve uzun tayttan oluşan 2 parça mayoları ve kısa kollu body ve kısa tayttan oluşan yine sadece hanımlar arasında giyilebilecek türden olan yarı kapalı havuz mayoları..

Tesettür Haşama Yarım Ve Kolsuz Mayo Modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir