Setrms 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Tesettür Giyimler

SETRMS 2016 İlkbahar Yaz Modelleri

”Dilediğinizce Zarafet” sloganı ile 1974 yılından beri ülkemizde tesettür giyimin öncü firmaları arasında yer alan SETRMS, 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yine gönülleri fethediyor.

Baharın vazgeçilmez renk tonları ile hazırlanan yüzlerce farklı ürün geçtiğimiz hafta itibari ile SETRMS mağazalarında yer alıyor. Genç ve yetişkin yaş gruplarına hitap eden tesettür kıyafetler, aksesuarlar ve çantalar ile yeni sezonda fark yaratmanıza yardımcı olacak SETRMS tasarımcıları, her ortamda farklı olmanıza yardımcı oluyor.

Setrms Tesettür Giyim Modelleri

İstanbul’da şuanda dizi, film ve katalog çekimleri için tercih edilen popüler mekanlardan biri olan eski kundura fabrikasında hazırlanan SETRMS 2016 İlkbahar Yaz kataloğunda özellikle sıcak yaz günlerini ferah geçirmenize yardımcı olacak şifon detaylar yer alıyor. Kısa ve uzun tunik seçenekleri özellikle şık ve etkileyici tesettür kombinlerinizin tamamlayıcı birer parçası oluyor. Şık tasarımların yer almakta olduğu 2016 SETMRS İlkbahar & Yaz koleksiyonu içerisinde uzun tunikler ile birlikte zarif tesettür abiye elbiselerde göz alıyor. Hem günlük yaşantınızda rahatça tercih edebileceğiniz, hem de toplantı, iş görüşmesi, özel geziler ve buluşmalarda göz alıcı bir kombin hazırlamak için en doğru tercihler SETRMS 2016 İlkbahar ve Yaz koleksiyonunda sizlerle buluşuyor.

SETRMS 2016 İlkbahar & Yaz kataloğu

SETRMS 2016 İlkbahar & Yaz koleksiyonunda yer alan tunikler, elbiseler, kaplar, pardösüler, etekler ile birlikte kombinlerin tamamlayıcı unsuru olan ipek eşarplar ve ipek şallarda yer alıyor. İlkbahar ve yaz aylarının ferahlığının zarif desenler ile buluştuğu SETRMS eşarp koleksiyonunda en uygun fiyatlar ile yıllarca sorunsuz kullanabileceğiniz eşarplar sizlerle buluşuyor. Hemen hemen tüm renklerin göz alıcı parlaklığının yer aldığı SETRMS 2016 Eşarp Koleksiyonu şık ve pozitif enerji sahibi olmak isteyenlere hitap ediyor.

2016 İlkbahar – Yaz sezonuna güçlü bir giriş yapan tesettür giyim markalarından biri de Setrms. Yaz aylarının pastel tonlarını kullanan markanın yeni sezon tasarımları, günlük şıklığa ve ofis stiline damga vuracak parçalarıyla öne çıkıyor.
Pembe, kırmızı, turuncu, yeşilin en iç açıcı tonlarının yer bulduğu koleksiyonda beyazın vazgeçilmez asaleti de göz önünde. 2016 renklerinden ilham alınan renkler, romantik havayı oldukça yansıtıyor.

Sade elbiselerin sıcak tonlarına eşlik eden desenli hırkaları, ofis stiline eşlik edecek ceket ve pardösü modelleri ile Setrms giyim, günlük hayatın vazgeçilmezi olmakla beraber ofiste ve davetlerde de yardımcınız olacak tasarımlar bulunduruyor.
2016 İlkbahar – Yaz sezonunu mağazalarında sergilemeye başlayan Setrms, dış giyimde sade parçalarla beraber dinamik tasarımlara da imza atıyor. Geometrik desenlerin oldukça yer bulduğu ceket ve pardösüler, ilkbaharın kıpırtısını hissettiriyor.

SETRMS 2016 İlkbahar Yaz Sezonu Ürünleri Setrems Bayan Giyim Mağazalarında

Dokularıyla, ilkbaharın serin havalarında yardımcımız olacak parçalar, kalitesiyle de ön planda. Bununla beraber, sıcak havalarda oldukça ihtiyacımız olan, hem rahatlığı hem şıklığı veren incecik, bol, dökümlü tasarımları kurtarıcı olacak. Sadece dış giyim ürünlerinde değil, tesettür giyim 2016 sezonuna damga vuran bol paça pantolonlar, bol döküm bluzlar, salaş kesim elbiseleriyle, Setrems 2016 yazına enerjik ve iddialı bir başlangıç yapıyor.

Setrms yeni sezon koleksiyonuna eşarplarıyla da damga vuruyor. Yine pastel tonlarının romantik havasının yakalandığı eşarp tasarımlarına, dinamizmi yansıtan özgün, karakteristik çizgiler eşlik ediyor. Floral desenin de genişçe yer bulduğu eşarplarda ilkbaharın özgür ruhu yakalanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir