Dikkatinizi Nasıl Çekebiliriz Sayın Başbakanım?

paralel yapı 28 şubat mağdurlarıYakup Köse ve arkadaşları tekrar hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya!!! Gözümüzün önünde 32 masum insan, bir çadır tiyatrosu tertibiyle hapsedilmeye çalışılıyor!!!

Sayın adalet bakanım, sayın başbakanım. Lütfen kusurumuza bakmayın. Bu adamlar için yapılıp duran ‘konudan haberdarız, gereken yapılacak’ açıklamalarına artık karnımız tok.

Sizin bu konuda bir şey yapabileceğinize olan inancımız bitmek üzere. Dolayısıyla bu sefer, görevin bize düştüğünün farkındayız.

Yahu bakın. Yakup Köse ve 32 arkadaşının tutuklanma kararları çıktı. İşlemedikleri suçlar için hapislerde gençlikleri çürütülen bu adamlar, bu kez de işlemedikleri bir başka suçtan ötürü yeniden hapsedilecekler.

Çıkarmadıkları isyan yüzünden, öldürmedikleri insan yüzünden, işlemedikleri suç yüzünden… Yaptıkları değil, bütünüyle yapmadıkları yüzünden 32 insan hapse giriyor.

Eğer bu sefer biz, yani Türkiye Müslümanları, yani 28 Şubat’ın tüm mağdur ve mazlumları… Bu sefer Yakup Köse ve arkadaşlarını bu çadır tiyatrosuna kurban edersek yuh olsun bize. Gerekirse canlı kalkan olup bu 32 insanı 28 Şubat canavarından koruyacak cesareti gösteremezsek yuh olsun bize.

İsmail Kılıçarslan‘a çok teşekkürler, yüreğimdekileri tam anlamıyla kaleme aldığı için…

Konuyla ilgili daha önce yazdığım yazıyı okumak isterseniz burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir