devletin malı deniz yemeyen domuz diyen hayvanlar

Blogdaşlarımdan Pervane evlendikten sonra artık yazmadığı kişisel blog’unda gündemle ilgili duygu ve düşüncelerimi tek kalemde paylaştı facebook’tan. Haber kaynağımda gezinirken onun yorumunu okuyunca “hah işte bu” dedim. Öyle ki, siyasi konularda yazasım çok olsa da, bazen yanlış ifade ederim korkusuyla duygu ve düşüncelerimi dile getirmekten kendimi geri çekiyorum. Ancak; Pervaneceğimin bu güzel yorumları itidali ve doğruluğuyla (ayrıca gözden kaçırılan ya da daha doğrusu göz ardı edilen tüm detaylarıyla) paylaşılmaya değer.

Belli ki uzun zamandır gizli takipler yapılıyor, fotoğraflar çekiliyor ve kimseye haber verilmiyor. Bu art niyet değil de nedir? Neden bu kadar bekleniyor, neden bakanların başbakanın haberi olmuyor? Bunun bir koz olduğu sanılıyorsa ellerinde patlayacak. Bir taraf haksız ve yanlış olabilir. Öyleyse inşallah cezalarını bulurlar. Ama bu, operasyonu yapanları aklamaz, aksine bu çok çirkin, bel altı ve terbiyesiz bir yöntem. Gittikçe çirkinleşmekten çekinmemeleri milletin gözünü açacak inşallah. Cin olup adam çarpabileceklerini sanmasınlar.
Esas mesele buna karşı alınacak tavır. Dua edelim ki çok akıllıca defedilsin bu saldırı. Çünkü resmen birilerine eğlence çıkmış durumda. Oh be birbirlerini yiyorlar deyip gülüşüyorlar. Ergenekonda yerin dibine batırılan yargı şimdi el üstünde tutuluyor. Geziciler bu çatlaktan sızmanın peşinde. Bu fırsatı değerlendirmeliyiz diye yırtınıyorlar. İşin kötüsü bir tarafın cidden gözünün dönmüş olup büyük zararlar vermeyi kafaya koymuş olmaları. Umarım bunlar görülüyordur ve tedbir alınıyordur. Umarım Allah bu şerden de hayırla çıkmayı nasip eder. Allah fırsat vermesin bunlara. Allah bütün olup aynı vatanın insanı olma paydasında buluşmayı nasip etsin.

Yalnız Pervane bir konuda çok light bir yorum yapmış ben onu ağırlaştırılmış müebbet hapis kadar ağır bir şekilde yorumlamak istiyorum ki, o da şu yorumdur: “Bir taraf haksız ve yanlış olabilir. Öyleyse inşallah cezalarını bulurlar.” O rüşvetleri alanların Allah bin türlü belasını versin. Devlet orta halli ve fakir milletten lokmasının yarısını hatta bazen daha fazlasını alırken, bu itler para banyosu yapıyor. Gündemi takip eden yedikleri her boku öğrendi zaten, daha fazla bunlar için klavye tıkırdatmaya lüzum görmüyorum..

devletin malı deniz yemeyen domuz diyen hayvanlar” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir