Bugün pıtırcığım 1 yaşında:)

Yine kızımla bir gece nöbeti.. Ramazanda imsaka kadar oturup, namazı kılıp yatan bir aile olarak minik kızımızı da eski uyku düzenine henüz alıştıramadık haliyle. Halinden epey memnun gerçi:) şuan en sevdiği oyuncağını almış annesiyle oynuyor odasında nede olsa niohoho

Doğum günü onun bugün:) geçen sene 11i 2 geçe doğdu benim minik prensesim. Tatlı kuzumla o zamandan beri koklaşıyoruz. Benim güzel kızım öyleydi böyleydi derken 1 yaşına girdi bile:) kel kafası güneşte altın gibi parlayan sarı saçlarla doldu. Ne renk olacak mavi gibi dediğimiz gözleri koyu yeşil, gri bi renk. bir ay önce yürümeye başlayarak ve dört minik dişiyle yaşını karşıladı benim sevgi pıtırcığım:) yalnız şuan çok zor şartlar altında bu yazıyı yazıyorum bilesiniz ( telefonuma saldırıyor)

Antalya yolculuğumuza kadar pek bi halim selim olan kızımız, ailece arabalı camping sonrası sanki “on” düğmesi varmışta basılmış gibi “hiperaktife yakın” bi kişilik sergilemeye başladı. Annesi de fazla kilolarını fazla fazla vermeye tabi.. Doğumdan beri 11 kilo verdim. Daha da vericem gibi bu hareketli yaşam devam ederse:))

Hayatıma anlam katan, kalbimi yumuşatan, rabbimin emaneti güzel çocuğum için sizlerden hayırlı evlat olma duası bekliyorum sevgili takipçilerim:) hani kiminin duası derler ya:) teşekkür ettim şimdiden :)) daha fazla yazacaktım ama burnunu telefonuma uzatmış ne yazıyorum diye bakıyor ve ağlıyor telefonumu ona vereyim de fırlatsın kırsın diye. Hepinize sevgiler:)

20130810-061224.jpg

Bugün pıtırcığım 1 yaşında:)” hakkında 4 yorum

  1. Masallah 🙂
    Biri zamani durdursa ya doyamadan buyuyorlar. Rabbim hayirli evlat olmasini nasip eder insallah. Yeni yasi hayirli olsuuun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir