halı saha yapan firmalar

sentetik çim halı saha yapan Türk firmalar şirketlerin ürünleri fiyatları

bir kafadan herses adındaki blog’umun hakkını işte şimdi daha iyi vermeye başladım öyle değil mi :)) “halı saha yapan firmalar da nerden çıktı çilekliii??!” dediğinizi duyar gibiyim niohoho zaman zaman bu tür ticari blogları da tanıtacağım artık. şuan halı saha yapan firmalardan hatkosport FIFA standartlarına uygun anahtar teslimi kapalı halı saha üretici firması hakkında yazıyorum.

kapalı halı sahalarda; halı, yani sentetik çim (peyzaj çimi) uygulanıyor. hatko da sentetik çim üreticisi. halı saha yapımında rol alıyorlar. 2006 gibi çok kısa bir süre önce kolları sıvamışlar ancak bugün güzel işler başararak gözlerini daha da yukarıya dikmişler. halı saha türk firmalarından hatkonun yılda 3 milyon m2 üretim yaparak, ürünlerinden 32 ülkeye ihracat yapan bir Türk halı saha firmalarından olması ise işin en güzel yanı.

yüksek kaliteli halı saha yapan şirketlerden hatkonun ürünleri arasında brandalı kapalı halı saha, plaspanel kapalı halı saha, sac kaplamalı kapalı halı saha var. ve son olarak hatko dünyanın en büyük sentetik çim peyzaj projesine imza atmış ve halı saha konusunda adını dünyaya duyurabilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir