pembeli ve hello kitty’li bebek odası

3 ay gibi kısa bir süre sonra kızımı kucağıma alacağımın heyecanını yaşarken, bir yandan da küçük evimizin küçük odasını kızımızın bebek odasına çeviriyoruz. ben bu tür konularda biraz pimpirikliyim, içime sinsin istiyorum hele de ilk bebek olunca insan daha bir hevesli oluyor sanırım bebek odasını dekore ederken 🙂

birçok kız bebek odası takımı satan yere baktım.. evin darlığını da hesaba kataraktan bütçemize göre bir şablon oluştu az çok kafamda. ancak ben bebek odası takımından ziyade şuan bebeğimin odasını nasıl dekore edeceğim konusunda, özellikle de bebek odası takımında kullanacağım mobilyaların, odada kullanacağım renklerin, eşyaların vs. bebeğimin sağlığı ve rahatlığı açısından ne derece uygun olacağı konusunda fikir araştırması yapıyorum. minicik ve karanlık sayılabilecek bir oda ne yazık ki kızımın odası olacak oda. o odayı aşırı detaylarla yormadan ve de fazla eşya doldurarak çok baymadan, neşeli, ama aynı zamanda çok canlı renkler kullanmadan soft ve pastel renklerle dekore etmek istiyorum. beyaz bebek odası mobilyaları kullananilirim belkide.. bunları duvar kağıdı, bebek odası aksesuarları, raflar, askılar ve oyuncaklarla hareketlendirebilirim diye düşünüyorum. ya da pembeli ve figürlü bir bebek odası takımı alıp, odanın diğer kısımlarını sade bırakabilirim. şuan netleşmedi tam aklımdaki dekorasyon fikirleri, ama yazlık dönüşü sanırım bir ay içerisinde Allah kısmet ederse dekorasyon işini netleştirip kolları sıvıyorum kocamla birlikte kızımın pembeli odası için 🙂 net olan şu ki, bebek odamızda pembe rengini kesinlikle kullanıyoruz, hello kitty’li oyuncaklar mutlaka alacağız ve hello kitty bebek odası aksesuarları, hello kitty eşyaları da mutlaka olacak muahaha kalpli, çiçekli figürler de kullanabilirim bunların yanında.

Bu arada hamilelik nasıl gidiyor ona da bir değineyim uzun zamandır değinmiyorum 🙂 bugün şeker tarama/yükleme testini de yaptırdım, 26.haftayım ve hamileliğim kendimi yormadığım sürece çok ama çok şükür gayet iyi yönde seyrediyor. hafta sonu bir haftalığına yazlığa gidicez her ne kadar havalar tam manasıyla ısınmamış ve yazlık mevsimi gelmemiş olsa da biz o dönemde gidemeyeceğimize göre (kızım temmuz sonu ağustos başı gibi doğacak inşallah) şimdi gidip biraz stres atalım, tatil yapalım mangal cızırdatalım dedik.

kızımın odasını dekore ederken ve bebeğimin odasını tam anlamıyla dekore ettikten sonra blog’umda detayları ve görüntüleri paylaşıcam, beni takipleyin ponpon

ve sizi hello kitty’li, pembeli kız bebek/kız çocuk odalarıyla baş başa bırakıyorum 🙂

pembe ve yeşil kız çocuk odası için ne kadar da uyumlu olmuş öyle değil mi?

işte hello kitty’li iki kız çocuk odası dekorasyonu daha 🙂 

ikinci odanın dekorasyonunda kullanılan eşyaların/duvarların rengi ağırlıkla fuşya pembe gibi“koyu/sert pembe”, ben bu tonlardaki pembenin bebek odasında çok fazla kullanılmasını çok tasvip etmiyorum uykuya dalmasını zorlaştırabilir dikkat çekici ve iddialı bir renk olduğundan. ama kız çocuk odası için uygun bence.

bu oda dekorasyonundaki kocaman kocaman hello kitty oyuncaklarına ba-yıl-dıımmmm!!!

pembeli ve hello kitty’li bebek odası” hakkında 2 yorum

  1. oo tam kiz odasi olacak desene. Eminim cok sirin bir oda olacak, dort gozle bekliyorum valla cok merak ettim. Cok heveslisin masallah, insallah gonlune gore dosersin, ki cok sukur bu imkanin var ve seninle ayni fikir olan bir esin var.
    O zaman simdiden kolay gelsin diyorum, bayagi stressli gececek desene gunlerin. Hadi bakaliiim.
    Bu arada isime karar verdiniz miii? 🙂

    • Ayşecim stresse girmeden zevkle yapıcam inşallah bendeki bu hevesle :)) isim belli ama değişebilir o yüzden şimdilik açıklamıyoruz :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir