anne karnındaki bebekler için müzikler (bebeğime müzikler)

anne karnındaki bebekler için müzikler bebeğime müzikleranne karnında irlanda halk müziği dinlemek bir ayrıcalıktır” yazım üzerine mailler aldım birkaç anneden ve anne adayından. şahsen ben bebeğime müzikler seçerken hafif, slow ritimli ya da yumuşak ritimlere sahip hareketli enstrümental müziği tercih ediyorum. zaten “ruhun gıdası” sayılan müzikler de, tam da bu müzikler.  çocuk doktorlarının ve kadın doğumcuların bebeklere dinletmek için önerdiği müzikler de bu tarz müzikler. yoksa bir rock veya metal müzik ruhun gıdası olmayı bırakın, bir hafta bile üst üste dinlendiğinde daha asi ve daha saldırgan bir canlıya dönüştürüyor insanı :p bir ara rock tarzı müziklerden başka müzik dinlemezdim de ordan biliyorum.

anne karnındaki bebekler için müzikler içeren birkaç albüm dinliyorum şu sıralar. bebeğime müzikleri bu albümlerden seçiyorum ve sürekli onları dinletiyorum. anne karnında bebeğe uygun müzikleri “sürekli ve düzenli olarak” dinletmek sonrasında bebeği sakinleştirmek ve uyutmak adına çok faydalı oluyor diyor bazı tanıdığım anneler. ayrıca çok bilimsel olmasa da bazı doktorlar da bunu onaylıyor. ben evde olduğumda genelde öğlen saatleri ve gece yatmadan 1-2 saat kadar hem kendim dinliyorum, uyku öncesi relaxing oluyorum, hem de bebeğime dinletiyorum bu cici parçaları ehemöhöm

neyse sadede geleyim şu sıralar şiş göbeğimdeki bebeğime dinlettiğim albümler ve enstrümental parçalar/şarkılar aşağıda. şiddetle öneririm bu müzikleri.. bebeğinize her gün düzenli olarak belirli saatlerde bu müzikleri dinletin.. hem kendiniz rahatlayın hamilelik sürecinizi rahat geçirin, hem de bebeğinizin doğumundan sonra daha uysal ve düzenli uyuyan bir bebek olmasına yardımcı olun.. (inşallah)

bebeğime dinlettiğim albümler/müzikler (bu albümlerin içlerindeki birçok parça/şarkı anne karnındaki bebekler ve yenidoğan bebeğiniz için özenle seçilmiş klasik ve relaxing baby müziklerden oluşuyor)

  1. Lullaby for kids
  2. Beethoven for babies
  3. Bach for Kids
  4. W.A Mozart for Kids
  5. Uyuyan Bebek
  6. Music for baby
  7. Music for babies
  8. Mother & baby
  9. Bach babies
  10. Vivaldi baby
  11. New baby boy aaron
  12. Baby to be
  13. Mozart baby
  14. Beethoven baby
  15. Lullaby classics
  16. Classic baby
  17. Lullaby music harp & flut
  18. Classical baby style

anne karnındaki bebekler için müzikler (bebeğime müzikler)” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir