tesettür kombinleri yarışması başlıyoooor!:) işte detaylar..

kızlar tesettür kombinlerinizi hazırlayın ve birkafadanherses@gmail.com adresine hemen bugün göndermeye başlayın! 1 nisan’da facebook sayfamda “tesettürlü kombin yarışması” fotoğraf albümü açarak “aşağıdaki yarışma şartlarıma uygun olarak gönderilen” her kombini ekleyeceğim ve oylamaya açacağım. 1 mayısa kadar en fazla beğeni alan tesettür kombinleri 1., 2. ve 3. olmaya hak kazanacak. yarışmaya yurt içinden veya yurt dışından facebook sayfamı beğenen herkes katılabilir. lütfen unutmayın; blog sahibi olsun olmasın, kombin parçaları pazardan veya en lüks mağazalardan alınmış olsun fark etmez, kapımız herkese ve her yaşa açık! ÜSTELİK BİR KİŞİ, DİLEDİĞİNCE KOMBİN GÖNDEREBİLİR!

DİKKAT: 15 ve üzeri şartlara uygun kombin olması durumunda, yarışma geçerli sayılacak. lütfen çekinmeyin ve siz de bir kombin hazırlayıp tesettür kombinleri yarışmasına katılın kızlar 🙂 

tesettür kombinleri yarışması

ELBİSE: Missist by Herry CEKET: Only ŞAL: Forever New ÇANTA: Bambi AYAKKABI: La Luiva

heart  !!!KIZLAR YARIŞMA ŞARTLARINI LÜTFEN, MUTLAKA OKUYUN!!!  heart

2012 ilkbahar tesettür modası” temalı “tesettürlü kombin” yarışması detayları:

  1. kombin “2012 ilkbaharı” temalı ve “tesettürlü kombin” olacak, ayrıca; üzerinize giyilmiş halde fotoğraflanmayacak.
  2. kombinler size ait olacak ve önceden herhangi bir sitede yayınlanmamış, bir kafadan her ses blog tesettür kombin yarışması için yeni hazırlanmış olacak.
  3. kombin fotoğrafı çekilirken laptopla bir köşede bir kafadan her ses blog görünecek ya da bir kağıda / kutuya bir kafadan her ses yazarak kombininizin kenarında görünmesi sağlanacak (fotoğrafın üzerine yazılan bir kafadan her ses yazıları geçersiz sayılacak) bu anlattığım kombin fotoğraflarına örnek olsun diye bir kombin fotoğrafı çekip yukarı ekledim, ordan bakabilirsiniz.
  4. oylama esnasında kimseden yalvar yakar oy istenmeyecek. ha, blog’unuzda yazar, facebook profilinizde kombin fotoğrafınızı paylaşırsınız oy toplamak için, medeni bir şekilde oy istersiniz o ayrı. ama arkadaşlarına mail ya da mesaj atıp: “n’olur oy verin, lütfen beğene tıklayın” gibi kendi kombin resmine seviyesizce oy isteyenlerin yarışmadan diskalifiye edileceklerini unutmamalarını dilerim.
  5. facebook sayfamda “tesettürlü kombin yarışması albümüne” eklenecek kombin fotoğraflarına yorum yapan arkadaşlarımızın acıtıcı ve rencide edici üslup takınmamalarını ve bu yarışmayı iyi vakit geçirme amaçlı yaptığımızı unutmamalarını rica ederim.
  6. kombin yarışmasına katılan kızların; fotoğraflarda kombinasyon için kullandıkları elbise, etek, pantolon, trençkot, pantolon etek, kap, pardesü, ferace, abiye, gömlek, bluz, bolero, hırka, kolye, bilezik, bileklik, yüzük, ceket, çanta, ayakkabı, tunik, eşarp, şal vs. kombinlerini oluşturan tüm eşyalarının gerçek renklerini yansıtmasına ve fotoğrafların görüntülerinin kaliteli olmasına önem vermesini rica ederim.

tesettürlü kombin yarışmamın hediyelerini burda yazmıştım. ama kısaca tekrar üzerinden geçeyim: 1.ye givenchy play 30 ml. edp bayan parfümü 2.ye laurence carodina abiye çanta 3.ye milla beyaz incili ayarlanabilir diva yüzük

kızlar tesettür kombinlerinizi hazırlayın ve birkafadanherses@gmail.com adresine hemen bugün göndermeye başlayın! ve yarışma için 1 nisan-1 mayıs arası facebook sayfamı takip edin 😉

tesettür kombinleri yarışması başlıyoooor!:) işte detaylar..” hakkında 2 yorum

  1. Geri izleme: tesettürlü kombin yarışması | Bir Kafadan Her Ses

  2. Geri izleme: tesettür kombin yarışması hakkında.. | Bir Kafadan Her Ses

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir