hayatı güzelleştiren unsurlar

hayatı güzelleştiren unsurlarhayatı güzelleştiren unsurlardan biri de sevgi ve aşkın her iki taraftan hissedilmesinin getirdiği güzel duygudur. dıştan seviyor görünse de içten içe sizi sevmeyen, hiç bir şeyinizi beğenmeyen, hakaret eden, ailesinin bir türlü kabullenemediği, sadakatsiz olan ve aşkınıza karşılık vermeyenlerin, kısacası karşılıksız aşkın peşinde koşmak yerine size gerçekten değer veren ve sizi gerçekten sevebilen birinin yanında olun. bile bile lades demeyin. size tavsiyem; size değer vermediğini, sizi gerçekten önemsemediğini gördüğünüz birinden aslandan kaçar gibi kaçın. aşık olsanız onu deli gibi sevseniz bile bunu yapın. kazanan siz olursunuz. bir insanın hele de bir kadının kendine değer veren ve hislerini önemseyen, onu kırmayan ve incitmeyen, centilmen bir erkek bulması demek, beyaz atlı prensini bulmasıyla eşdeğerde. hastalıklı bir ilişki karşılıksız sevgi ve aşkın olduğu ilişkidir. bir taraf sefa sürerken, diğer taraf cefa çeker. sevgi ve aşk karşılıklı olunca hayat bambaşka güzel oluyor..

hayatı güzelleştiren unsurlar” hakkında 5 yorum

  1. Özellikle iliskinin basindaysaniz bunu kesinlikle uygulayin ki ileride pisman olmamak icin. Ama isin icinde sevgi varsa yanisira baska hastaliklar varsa en zoru bu iste…Cözülmez dügüm gibi. Herkesin gönlüne göre nasip etsin Allah sevgiyi. heart 😉

    • ceydacım zararın neresinden dönülse kardır. bunu yapabilecek cesareti bulmak ve kararlı olmak önemli. genciz, sıhhatliyiz ve daha güzel yaşamaya bizim de hakkımız var.

  2. aaah ah, simdi bir satir yazmaya baslayacagim roman olacak… en iyisi mi susayim ben. tek diyebilecegim, tek tarafli severek, sabir sabir diyerek hayati zindan etmeye degmez. o kadar.

    bir de, zorla güzellik olmaz……

    (bunlar evlilik öncesi tavsiyeler, evlilik sonrasi için baska baska seyler var, uzun hikaye)

    Rabbim herkesin gönlüne göre versin! :çiçek:

  3. zeynebim zorla güzellik olmaz evet ama bu işin kolay tarafı bir de zor tarafı var ki o da şu, işin tuhaf yanı zorlamadığın halde zorluyormuşsun gibi bir muamele görmek, zorladığının düşünülmesi. halbuki zorladığını söylese siktir git lan o zaman der çeker gidersin ama bu söylenmiyor. karşındaki insan dürüst olsa zaten zorladığını söyler ama ortada bu da olmayınca güllük gülistanlık gittiğini sanıyorsun ancak alttan alttan zorlayıcı tarafta görülüyorsun ve bunu anlayamıyorsun. çünkü sorun olsa nasıl olsa konuşulur diye düşünüyorsun herkesi kendin gibi dürüst görünce.. işte işin zor tarafı bu. dürüst ve medeni iki insanın birlikteliği de ayrılığı da kolay olur sonuçta her şey dürüstçe konuşulur, bir karar almakta kolay olur. ama sorunlu kişi muammada bırakırsa düşünce ve isteklerini işte o zaman Allah sabır versin, karşısındakine arkasına bakmadan kaçmak düşer..

  4. “Allah gönlüne göre versin”…

    ceydacım bunu dün biri daha söyledi ama şimdi sen de zeynep de aynı şeyi söylediniz hafif bir tebessüm ettim çünkü güzel bir dua bu 🙂 ve bu duayı almak çok güzel. teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir