Zeynebime Teşekkür

A Cup Of relax blog’unun sahibesi Zeynep’ciğim bugün beni çok mutlu etti. Face’de duvarında teşekkürlerimi paylaştım ancak hızımı alamadım çünkü öylesine şaşırtıcı bir jestti ki benim için hiç beklemediğim bir anda olması beni çok duygulandırdı. İsviçre’den daha önce gönderdiği paketin adresime ulaşmaması nedeniyle tekrar paket şeklinde gönderi yapmamasını söylemiştim (aynı durumu MoonSun’la da yaşamıştım, sağolsun Miami’den bana defalarca paket gönderdi ancak ikisi hariç hiçbiri bana ulaşmadı, sanırım ya gümrükte takılıyor ya da biri çalıyor bana ulaşamadan 🙁 ) bu nedenle O’ndan paket beklemiyordum ancak paketin üzerinde DENİZLİ ve İZMİR adresi görünce bu kadından korkulur vesselam dedim niohoho

Hiç söylemiyorsun da TR’den göndereceğim filan diye ❗ Ajandayı iyi düşünmüşsün 2011 ajandası almamıştım henüz, çok işime yarayacak, İsviçre fotoğrafları da bir harika. Ayrıca çikolatalara ise yapacak yorum bulamıyorum şahane hepsi de. Cadı şapkalı karga kalem ise en çok sevdiğim hediye oldu paketten 😀 Hemen masamın baş köşesine yerleştirdim.

kitty ayrıntısı için de ayrıca teşekkürler 😉

Allah senin gibi moral deposu cancağızları başımdan eksik etmesin. Bu jesti neden yaptığını az çok anlıyorum. Seviyorum seni ve senin ince düşüncelerini. ddk3 :çiçek:

Zeynebime Teşekkür” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir