Hiç 22″ Wide LED Monitörlü Core 2 Quad İşlemcili Bir PC’im Olmamıştı :’(

Böhhüü çok duygusalım 😛 Danamı satıp kısrak alıcam demiştim, henüz danamı satamadım ama kafasına koyanı yapan bi hatun olarak (tabi 2 taksit aşkımdan, 2 taksit annem ya da babamdan olmak üzere mali desteği de garantiledikten sonra ) sonunda yeni bir PC alabildim kendime. Bilgisayarımın 22″ wide screen WideLED monitörlü, 4 gb. ram’li, core 2 quad (4 çekirdek) işlemcili vs. özellikleri olduğunu söyleyerek yetineyim meraklı okuyucularım için. Vatan computer’dan aldım, internet üzerinden. İnternet üzerinden daha uygun oluyordu fiyat zaten bir sürü işimin arasında kalkıp Bostancı ya da Topkapı’ya da gidemezdim PC almak için, ben de netten alıverdim.. Zaten fiyatı da daha uyguna geliyordu oh tam benlik 🙂 Aldığım PC ile aynı özelliklere sahip laptoplar 4-5000 tl. arasında gidip geliyor. Laptopa çok da ihtiyacı olmayana yani evinde bilgisayar kullananlara kesinlikle PC (masaüstü bilgisayar) öneriyorum. En baba özelliklere sahip daha bu ay üretilmiş bir bilgisayar benim aldığım. Ama şuan 2 sene önce çıkmış bir laptop benim aldığım bilgisayardan daha pahalı.. Bunu anlayınca laptop’tan iyice bi soğudum ben tabi tasarruf sever bir atun olarak

(nasıl bi tasarrufseverlik bilinmez kredi kartı borcumu söylesem dudağınız uçuklar Ama ticaret yapmak kolay değil tabi, ödemelerin bir çoğu AVON’a..)

Ya bide ne oldu, anlatayım. 22″ monitör sipariş ettim ama gelen monitörün kutusunda 21.5″ yazıyordu. Ben tabi direkt psikopat moduna girdim Nan dedim bizi mi kerizledi bu herifçioğulları.. Arıyorum 20 dk. bekliyorum filan. Fıttırdım. Sonra çıkan kız ben daha sorunumu söylediğim an telefonu kapattı (ne sorunmuş nan dedim) 2.kez aradım ama artık psikopatı geçtim seri katil moduna girdim Sen benim yüzüme nasıl kapatırsın nan diye bi giriş yaptım (2.arayışımda 15 dk. daha bekledikten sonra tabi..) Kıza küfür etmedim ama küfür etmekten beter laflar ettim. Ki benim programıma göre; 15 dk. sonra gittigidiyor dükkanımda sattığım ürünler için kargodaki işlemlerimi bitirmiş olup eve dönmem gerekliydi. Bense 1 saat hala bir monitör sorusunun cevabını alamamıştım.. O kız ve yönlendirdiği ondan sonraki kız (!) arasında yine bir 20 dk. geçti. Bu sırada ben kalkıp çağrı merkezine gitmeyi, orayı bombalamayı filan hayal ediyorum mental tatmin yaşıyorum.. Sonunda kibar bi oğlan çocuğu 🙂 çıktı. Ulan o da yönlendirmesin mi.. HEYYYTT YETTİ BEAAAA diye bir bağırdım!! ki bütün komşular duymuştur sanırım. O naradan sonra sorumun cevabını almak “20 sn.” sürdü. Evet 20 sn. Demek ki: “bazen siz bağırmadıkça insanlar sizi duymuyor”muş. Bitti.

Böhhüü çok duygusalım 😛 Danamı satıp kısrak alıcam demiştim, henüz danamı satamadım ama kafasına koyanı yapan bi hatun olarak (tabi 2 taksit aşkımdan, 2 taksit annem ya da babamdan olmak üzere mali desteği de garantiledikten sonra niohoho ) sonunda yeni bir PC alabildim kendime. Bilgisayarımın 22″ wide screen WideLED monitörlü, 4 gb. ram’li, core 2 quad (4 çekirdek) işlemcili vs. özellikleri olduğunu söyleyerek yetineyim meraklı okuyucularım için. Vatan computer’dan aldım, internet üzerinden. İnternet üzerinden daha uygun oluyordu fiyat zaten bir sürü işimin arasında kalkıp Bostancı ya da Topkapı’ya da gidemezdim PC almak için, ben de netten alıverdim.. Zaten fiyatı da daha uyguna geliyordu oh tam benlik 🙂 Aldığım PC ile aynı özelliklere sahip laptoplar 4-5000 tl. arasında gidip geliyor. Laptopa çok da ihtiyacı olmayana yani evinde bilgisayar kullananlara kesinlikle PC (masaüstü bilgisayar) öneriyorum. En baba özelliklere sahip daha bu ay üretilmiş bir bilgisayar benim aldığım. Ama şuan 2 sene önce çıkmış bir laptop benim aldığım bilgisayardan daha pahalı.. Bunu anlayınca laptop’tan iyice bi soğudum ben tabi tasarruf sever bir atun olarak

(nasıl bi tasarrufseverlik bilinmez kredi kartı borcumu söylesem dudağınız uçuklar alklk Ama ticaret yapmak kolay değil tabi, ödemelerin bir çoğu AVON’a..)

Ya bide ne oldu, anlatayım. 22″ monitör sipariş ettim ama gelen monitörün kutusunda 21.5″ yazıyordu. Ben tabi direkt psikopat moduna girdim :D Nan dedim bizi mi kerizledi bu herifçioğulları.. Arıyorum 20 dk. bekliyorum filan. Fıttırdım. Sonra çıkan kız ben daha sorunumu söylediğim an telefonu kapattı (ne sorunmuş nan dedim) 2.kez aradım ama artık psikopatı geçtim seri katil moduna girdim muahaha Sen benim yüzüme nasıl kapatırsın nan diye bi giriş yaptım (2.arayışımda 15 dk. daha bekledikten sonra tabi..) Kıza küfür etmedim ama küfür etmekten beter laflar ettim. Ki benim programıma göre; 15 dk. sonra gittigidiyor dükkanımda sattığım ürünler için kargodaki işlemlerimi bitirmiş olup eve dönmem gerekliydi. Bense 1 saat hala bir monitör sorusunun cevabını alamamıştım.. O kız ve yönlendirdiği ondan sonraki kız (!) arasında yine bir 20 dk. geçti. Bu sırada ben kalkıp çağrı merkezine gitmeyi, orayı bombalamayı filan hayal ediyorum mental tatmin yaşıyorum.. Sonunda kibar bi oğlan çocuğu 🙂 çıktı. Ulan o da yönlendirmesin mi.. HEYYYTT YETTİ BEAAAA diye bir bağırdım!! ki bütün komşular duymuştur sanırım. O naradan sonra sorumun cevabını almak “20 sn.” sürdü. Evet 20 sn. Demek ki: “bazen siz bağırmadıkça insanlar sizi duymuyor”muş. Bitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir