Avon Kozmetik Kampanya 14 Yeni Yıl Kataloğu (31 Aralık’a Kadar Geçerlidir)

Avon’cu geldi hağnım. Valla çok tutmicam arkadaşlar sadece AVON kampanya 14 yeni yıl yılbaşı kataloğunu şetmek istediğim için lafınızı böldüm. Kampanya 14′te Hello Kitty charm bileklik (19.5 tl.), Hello Kitty saat (35.70 tl.) filan var ben kendime hemen 1′er tane aldım 🙂 Hello Kitty manyağı bir hatun olaranktan. Sonra 1 parfüm alana 2 parfüm bedava kampanyası, 1 roll on alana 2 roll on bedava kampanyası filan var. Avon yeni yıl için kesenin ağzını açmış anlayacağınız. Yeni yıl kataloğundaki fırsatları görmek için buraya bi tık.

Avon’un hediyelerinin yanı sıra benim de bazı hediyelerim olacak. 100 tl. ve üstü (ki katalogdan 3-4 parça bişey alınca zaten 100 tl. oluyor) kargo ücreti benden (Türkiye içi) Ayrıca kapıda ödeme alabilirim isteyenlerden. Yani ürünler elinize geçmeden ödeme yapmazsınız gibi. İsteyen havale-EFT yapabilir ya da gittigidiyor’da satış açarım Axess ile Aralık ayına özel 2 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına 3-12 taksit avantajıyla da alabilir. World, Bonus ve Maximum ile de 12 aya kadar taksitli alabilirsiniz. Unutmadan. 100 tl. üstüne hem kargo ücreti benden hem de süprise hediyeler 🙂 O da benden tabe.

AVON KAMPANYA 14 YENİ YIL KATALOĞU 

Beğendiklerini bana cileklisut@gmail.com adresinden ilet dostum. O yeah! 🙂

NOT: Beyler de sipariş versin hep kızlar hep kızlar olmuyor yani. Yahu sevgiliniz neyin yok mu hediye alacağınız, ya da hiç mi parfüm sıkmaz bakım yapmazsınız siz? Elinize krem, yüzünüze traş losyonu da mı sürmezsiniz. E pes diyorum artık. Sipariş verenlerin hepsi bayan ya hu bu ne rezalet 🙂

Avon Kozmetik Kampanya 14 Yeni Yıl Kataloğu (31 Aralık’a Kadar Geçerlidir)” hakkında bir yorum

  1. bişey sorucam::)mesela bu ayın kotlktaki siparişi verdin ama biri eski katoloktan verir misin diyo onu nasıl yapıldını biliomusun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir