Michael Jackson Ölmüş :/

29 Ağustos 1958 doğumlu Michael Jackson dün kalp krizi geçirip ölmüş. Haberi duyduğumda insanoğlunun acziyeti aklıma geldi hemen yine. Ne kadar da aciziz.. Sen yıllar boyu çalış, ün yap, dağ gibi mal mülk yap bütün dünya seni tanısın, olayların adamı ol sonra pat bi gün manşet ol gazetelere haber sitelerine ve o kaçınılmaz son duyulsun.. “Hıyar yiyende havyar yiyende sonunda aynı yere gidecek” diye boşuna dememişler..

Michael Jackson müziğine aşırı hayranlığımın olduğu öyle ayılıp bayıldığım bi zat değildi, ama şu kadarını söylemeliyim ki; ben nedense o adama bu dünyada çok yüklenildiğini ve haksızlık edildiğini düşünüyorum. Hani şu çocuk tacizi iddiaları filan yani.. Ben inanmıyorum ne bileyim.. Tamamen hissi bi düşünce bu yoksa doğrusunu elbet Allah bilir. Ama ben o adamın böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum. Çocukları aşırı seven biriymiş bu da “iyilikten maraz doğar” lafında olduğu gibi çocuklara yaptığı iyiliklerin başına açtığı bir iş bana kalırsa. Kimsesiz çocuklarla evinde çizgi film filan izlermiş misal.. Bunu kalbi fesatlıktan kırılan ve/veya O’nu içten içe “azıcık bile” kıskanan bir insan her türlü şeye yorabilir, iftira da atabilir.. Ama dediğim gibi işin aslını araştırmadım ne netten ne de evinin önüne gidip de kamp kurarak P Tamamen duygusal hissiyatlarım bunlar.

O’na yapılan haksızlıklardan biride çocukken babasının ona kara vs. vs. diye seslenmesi nedeniyle psikolojik olarak siyahi derisini beyaz yapmaya çalışırken olduğu estetik ameliyatlar (1980′li yıllarda olduğu estetik ameliyatlar) neticesinde ortaya çıkan yüz değişikliği nedeniyle geçilen dalgalar, maymun benzetmeleri bilmemneler.. Bunlar hiç bir insana hiç bir şekilde yakıştırmadığım davranışlar. Bush ve benzerleri harici kimse maymuna benzetilmeyi hak etmiyor.. İnsanların fiziksel özellikleri ya da sonradan oluşan kayıplarıyla ilgili geçilen dalgalar, alaylar vs. Bunlar kesinlikle çok çirkin..

Birde bi ara Michael Jackson müslüman oldu filan dediler eğer öyleyse Recep ayının 1.günü (üç ayların ilk günü) ölmüş, bunda bir işaret vardır diye düşünüyorum. ALLAH RAHMET EYLESİN..

Michael Jackson Ölmüş :/” hakkında bir yorum

  1. ”Michael Jackson Ölmüş :/” Konusunda 12 Yorum Yapılmış
    1.Zeynep A. demiş ki:

    June 26th, 2009 at 08:22
    Sabah radyoda kisa kisa haberler geçiyordu, ilkinde M.Jackson öldü dendi yanlis duydugumu zannettim (uyku sersemligi falan) Ne yalan söyleyeyim üzüldüm, çünkü ayni senin de belirttigin düsüncelere sahibim ben de. Taciz olaylari filan, inanmiyordum.
    Bir gün Neverland’da etrafinda bir sürü çocuk röportajini izledim ve çok etkilenmistim. Müslüman olup olmadigini bilmiyorum ama yine de Allah rahmet eylesin.

    2.ebloog demiş ki:

    June 26th, 2009 at 08:58
    Allah rahmet eylesin..Geçen yıl hem Müslüman olduğu hem de, öldüğü haberleri çıkmıştı fakat kalp krizi geçirmiş ancak doktorlar erken müdehale sayesinde kurtarmışlar.Michael’in en sevdiğim şarkısı zaten GTA Vice City’de çalan şarkısı, ondan başka şarkısını dinlemem.Son olarak eğer Müslüman olduysa çok şey kazanmıştır..

    3.tugbatugba demiş ki:

    June 26th, 2009 at 13:26
    Allah rahmet eylesin… bende o adam hakkında bir türlü kötü düşünemedim içsel bir durum ne bilim…

    4.merve demiş ki:

    June 26th, 2009 at 14:26
    micheal jackson çok svdiğim biriydi hani çirkin benzetmeler falan çok çok yanlıştır bence bunun sorumlusu jackson olmamalıdır beyaz zenci ayrımına düşen cahillik uzmanı kendini beğenmiş beyini gelişmemiş lüzumsuzların sorumlu olması gerekir…beyaz olunca neoluyo ölür ölmez cennetemi gidiyo önemli olan insanın müslüman olup kalbinin iyi olmasıdır ayrıca kendine şarkılarını dinlemesemde çok büyük hayranlığım vardır/MÜSLÜMAN OLDUĞU İÇİN/

    5.Michael demiş ki:

    June 26th, 2009 at 15:11
    Hey, have you seen this news article?
    New details about Michael Jackson’s Death Emerge
    I was wondering if you were going to blog about this…

    6.Ceyda Sultan demiş ki:

    June 26th, 2009 at 19:47
    Bende gazetede gördümde üzüldüm yani. Esimle daha gecen gün bir film izlemistik onunda konusunun gectigi…
    Bende keske cildinin rengini degistirmeseymis ..vs deyip durdum, siyah diye demek babasi öyle psikolojik duruma soktu hee :S
    Kardesimde bana kara falan derdi o aklima geldi Kendisi sarisinya, bende kendimi cirkin bulurum bazen, sonrada ne cirkini elin gözün yüzün düzgün sükret derim kendime. Ama gercekten öyle gecilen dalgalar insani etkiliyor..
    Her ölecek insan gibi o da gitti,Allah rahmet eylesin.

    7.seyma demiş ki:

    June 27th, 2009 at 16:02
    1980 lerden bugunumuze…
    etkileyici bir isim…
    trajik bir son..

    8.onurbaba hadinizi bildirmeye geldi demiş ki:

    June 28th, 2009 at 12:42
    eblog ilk önce sana cevap vericem bir micheal jackson ggta vice city de çalan şarksı bli jean ayrıca o thrilel albümünü ön önemli şarkılarından siz onları oyunlardan duyun ondan sonra yorum yapın 2 merve bir kere artık şunu herkez anlasın micheal jackson amiliyatla beyaz olmadı zencilerde milyonda 1 görülen hastalık olan vitiligo yakalndı ve buhastalıktan beyazladı ve adam hastalandı bu da size kapak olsun isterseninz bide vikipedisine bakın

    9.çilekli süt demiş ki:

    June 29th, 2009 at 09:58
    haddimizi bildiren (!)onurbaba, çok fena haddimizi bildirmişsin ne diyim P

    10.yasemin demiş ki:

    July 7th, 2009 at 09:47
    micheal jackson keşke ölmeseydi öldügünü duyunca şok oldum gta vicede çalan şarkısıda çok güzel o şarkıya bayılıyorum keşke o hastalıgıga yakalanmasaydı son konseride çok mutişdi micheal lın konseri için ta oraya gittim ordakilierin hepsi yaancı konuşuyordu ben hiç birşey anlamıyordum micheal ı çok seviyorum ama keşke ölmeseydi onun şarkıları çok güzel konser her zaman ki gibi güzell ve neşeli ve her zamanki gibi şrkılarıyla dolu iyi uykular micheal

    11.kajmer demiş ki:

    July 7th, 2009 at 18:01
    micheal allah rahmet eylsen bide onun vicede ki mzinn adı n bilen carmı

    12.banu demiş ki:

    July 24th, 2009 at 12:58
    yaa michael jackson çok yakışıklıydı dermişim ama öldüğüne çok üzüldü gerçekten:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir