Hussoloji.Com-Alternatif Köşe Yazarınız

Bu hakkımda tarzı köşe ve köşeciklere ezelden beri pek bakmam, hatta gördüğüm yerlerde travmatik bir kusma hali yaşarım…bilmem “fi tarihinde doğdum büyüdüm top oynadım acıktım” türü cümlelerle ilerleyen bir yazın türünden nasıl hoşlanabilir ki insan…hayatını basit soğuk ifadeler arasına sıkıştırmaktan zevk duymak sadistlik olsa gerek…Her neyse ben bir garip faniyim, gezerim blog diyarlarında…Diplomamda iletişim uzmanı (ege üniversitesi iletişim fakültesi 2003 mezunu) yazar , sinema ihtisası yapmışlığım , tv kanalı yönettiğim zamanlarım vardır…:-)

Blogcu’daki profilinde kendini böyle tanıtıyor Hüseyin.. Hussoloji’nin bir burda bir de burda blog’u var ve ikisine de farklı içerikler giriyor.

Hussoloji çok uzun zamandır E-mail aboneliği ile takip ettiğim her okuduğumda gazete okuyormuşum hissi veren profosyonel ve kaliteli bir blogcu. Genellikle gündemden önemli konuları seçip yorumluyor ya da ilgi alanlarında yazıyor. İlgi alanları arasında Türk ve İran sineması, Fenerbahçe, futbol, Blogcu’larla yaptığı röportajlar (bu arada bunu yapmasının nedeni Türkçe içerikmiş :)) makale çevirileri, yerli ve yabancı blog tanıtımları gibi konular var..

Yengeç burcu mensubu vatansever bir blogcu olduğuna inandığım olaylara oldukça duyarlı bir arkadaşımız kendisi. Yanlış hatırlamıyorsam daha önceden blogcu editörlerindedi ayrıca. Kendisini saygı ve sevgiyle anıyor, yıldızlı puanlarımızı gönderiyoruz 🙂

Bu arada Hussoloji’nin şöyle bir de kampanyası vardı: Dünyanın en çok okunan blog yazısını okumak isterseniz tıklayın!! :))

Hussoloji.Com-Alternatif Köşe Yazarınız” hakkında bir yorum

  1. ”Hussoloji.Com-Alternatif Köşe Yazarınız” Konusunda Yorum
    1.kalderavolkan demiş ki:

    February 2nd, 2009 at 11:09
    Hussoloji çok uzun zamandır E-mail (benim READER) aboneliği ile takip ettiğim her okuduğumda gazete okuyormuşum hissi veren profosyonel ve kaliteli bir blogcu.

    Aynen 🙂 ve cidden “Alternatif köşe yazarınız” tanımlaması ancak bu kadar bi insana uyar. Zevkle okuduğum gazete köşe yazılarından hiç bir farkı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir