Selamunaleyküm :)

Aaaa ne kadar uzun zaman olmuş, tam evli ve 3 çocuklu oturaklı bi hatun oldum çıktım iyi mi 🙂 Blog’umu özlemişim kısa bir yazayım dedim takip edenlerim de varmış hala aaa dedim şaşkınım onca seneden sonra takip edenin kalmış olması beni mutlu etti.

Hayatımda değişen bir şey yok aynı tas aynı hamam, değişen tek şey güzel bebeklerim büyüdü koca koca kız oldular, en küçüğüm Aralığın 9’unda 1 yaşını dolduracak en son o daha yeni doğduğunda yazmışım blog’uma.

Corona pandemisi musibetinden dolayı kendimizi gönüllü karantinaya aldık ev hapsi yaşıyoruz corona olduğu halde karantinayı kırıp o pazar senin bu otobüs benim gezenlere de asla hakkımızı helal etmiyoruz. Ben çocuğumu parka hatta bırakın parkı okula bile yollamadım bu sene bir gün bile ama test yaptırdığı ve hatta korona pozitif çıktığını öğrendiği halde gezenler var bu ülkede! Allah islah etsin(…) bir itiraf: aslında çok büyük beddua ediyorum onlara ama burda kibar konuşuyorum…

Hayat neler getirir neler götürür daha bilinmez ama durum şuanlık bundan ibaret bu ara doğum haritası analizlerime tekrar başladım bu arada.

Yorumlarınızı bekliyorum umarım ara ara yine yazarım herkese teşekkürler şimdiden.

Bir bebek nasıl mutlu edilir mi dediniz? 🙂 Buyrun 6+ aylık bebekler nasıl mutlu edilir yazıma.

Selamunaleyküm :)” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir