Zühre Pardesü Modelleri 2019 Kış Etnik Desenli Pardesüler

Her zevke hitap eden çizgileriyle Zühre’nin 2019 kış  pardösü koleksiyonu, şıklığını tamamlamak isteyen kadınların bu sezon da kurtarıcısı oluyor. Dinamik metropol ruhundan ilham alan pardösü modellerinde; nakış, arma, aplikasyon ve el boyama detayları dikkat çekiyor.
Her detayında özgün çizgiler
Son zamanlarda sezonun vazgeçilmez tasarımlarından olan suni kürk detayları Zühre’nin mevsimlik pardösü koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan etek uçlarına, ceplerden manşetlere kadar birçok detayla suni kürkler trend bir görünüm sağlarken, sonbahar rüzgarlarına karşı da koruma sağlıyor. Taş işlemeli, kendine özgün el emeği etnik baskılar, giy- çık tarzla tasarlanan ürünler şehrin özgür ruhunu üzerinize taşıyor.

Sonbaharın vazgeçilmezi mevsimlik pardesüler

Zühre’den 2018-2019 sonbahar sezonuna özel etnik pardösüler çıktı..Sonbahar aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan pardösü modellerini kadınların beğenisine sunan Zühre, muhafazakar giyim modasını yenilikçi fikirlerle buluşturuyor. Sonbahar pardösü modellerinde rengarenk motifler ve kürk detaylarıyla öne çıkan Zühre; metropolün değişen ruhuna uyum sağlıyor

Bu yılın modası pardesü modelleri

Pardösüler kabuk değiştiriyor
Yıllardır gardıroplarımızdan eksik olmayan pardösü modeller, bu sezon Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda farklı bir boyut kazanıyor. Alışılagelmiş detayların yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken pardösüler, oversize kesimden pileli modellere kadar birçok alternatifi koleksiyonuna yansıtıyor.

Zühre Pardesü Modelleri 2019 Kış Etnik Desenli Pardesüler” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir