Koton 23 Nisan Kıyafetleri 2018

Türk markalarından KOTON, 23 Nisan için özel bir kıyafet, ayakkabı ve aksesuar koleksiyonunun yanı sıra, web sitesinde 23 nisan kategorisine daha önce çıkarttığı çocuk giyim koleksiyonlarından en güzel 23 nisan kıyafetleri de eklemiş.

Kırmızı, beyaz renklerin ağırlıktan olduğu Koton 23 nisan kıyafetleri arasında cıvıl cıvıl sarı, mint yeşili, toz pembesi, somon rengi, pudra rengi, siyah ve marin laciverti de yer alıyor.

Koton 23 Nisan Kıyafetleri 2018

Erkek çocuklar için askılı pantolonlar, pantolon askısı, papyonlu tişörtler, papyonlu gömlekler, lakost tişört modelleri, bermuda şortlar ön plana çıkarken, kız çocukları için ise; 23 nisan elbiseleri, tütü etekler, mini kloş etekler, sevimli tişörtler, balon kollu bluzler, volanlı pantolonlar, fırfırlı ve kol ucu volanlı hırkalar ile volanlı beyaz bluz modelleri dikkat çekiyor. Koton 23 nisan özel koleksiyonunda bir diğer dikkat çeken parçalar ise çocuk ayakkabısı modelleri. babetler, konvers tarzı bilekli kanvas botlar, sneaker spor ayakkabılar ve düz kız çocuk ayakkabıları koton 23 nisan koleksiyonunda beğenilen ayakkabı modelleri.

23 nisana özel hazırlanmış olsa da günlük çocuk kombinlerinde ve gezmelere giderken giyilebilecek cicili bicili çocuk kıyafetlerinde kullanılabilecek parçaların yoğun olduğunu görebiliyoruz. Pek tabii ki Haziran ayında kutlanacak Ramazan Bayramı için de çok güzel bayramlık çocuk kıyafetleri seçilebilir bu giysiler arasından diye düşünüyorum.

Koton 23 Nisan Kıyafetleri 2018

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir