mor şampuan john frieda kullanıcı yorumları (john frieda silver şampuan)

mor şampuan john frieda mor şampuan john frieda kullananlardan biri olarak mor şampuan yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. bu harika şampuanın üzerinde direkt mor şampuan yazmıyor alacak olanların dikkatine, şampuanın gerçek adı: john frieda sheer blonde colour renew şampuan.. zaten paketi de morlu lilalı bir renkte olduğundan diğer şampuanlar arasında kolaylıkla seçebilirsiniz..şimdi gelelim john frieda mor şampuan kullanıcı yorumlarıma..

daha önce saçlarımı koyu bir renkten nasıl açık küllü sarıya çevirdiğimi paylaşmıştım. bu yazı için küllü sarı nasıl boyanır yazımı okuyabilirsiniz. açık küllü sarı evet oldukça olağanüstü bir sarı saç rengi ama altından gelen saçlar koyu olunca haliyle daha da fazla bakım isteyen bir saç rengi oluyor.. küllü sarı saçımın diplerini nasıl boyadığımı başka bir yazıya erteleyerek şimdi john frieda mor şampuanı ile ilgili yorumlarımı aktarayım..

mor şampuan john frieda kullanıcı yorumları john frieda silver şampuan

mor şampuan john frieda kullananlar

öncelikle çok doğal bir şampuan değil, köpüren market şampuanlarından. yani sls gibi kimyasallar içeriyor. (bu arada cildimde herhangi bir tahriş, kızarıklık filan yapmadı, sadece içeriği organik değil sülfatsız mor şampuan değil bunu belirtmek istedim.) ancak elbette ki marketten aldığınız şampuanlar bu şampanın yaptığı tonlama işini yapamıyor. turunculaşan ve çiğleşen, bazen de soluklaşan sarı saçlara parlaklık ve daha platinimsi bir sarı saç tonu kattığı kesin. ancak en iyi sonucu haftada 3 kez filan kullanınca görebiliyorsunuz. tek kullanımda da fark yarattığı kesin ancak hemen “gerçek” etkisini göremiyorsunuz. kokusu bence çok güzel. mor saç kremi ile birlikte kullandığınızda daha yumuşak ve bakımlı saçlarınız olması adına daha faydalı olacağını düşünüyorum. mor şampuan sonrası normal bir saç kremi mor şampuanın etkisini biraz azaltabileceğinden john frieda mor şampuanı kremiyle set olarak alıp kullanmanızı öneriyorum. kullanımı normal şampuanlar gibi ama sadece john frieda silver şampuanı eşit olarak saçlarınıza sürdükten sonra bence tarakla güzelce tarayıp 5 dk kadar bekletmeli ve sonra soğuğa yakın ılık su ile durulamalısınız. (sıcak suyla durulama yapmaMAnızı tavsiye ederim, neden derseniz saçları soluklaştıran ve cansızlaştıran, saçı mat gösteren bir işlem olur. saçlarınızı ne kadar soğuk suyla durularsanız o kadar parlaklığını arttırmış olursunuz.) şampuanı güzelce arındırdıktan sonra da saç kremini uygulayıp yine tarayıp 3-5 dk kadar bekletip yine ılık duyla durulamalısınız.

daha önce john frieda mor şampuan kullandıysanız ve yorumlarınız varsa sizler de yazı altındaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir