mor şampuan kullananlar küllü sarı saç bakımı önerilerim

küllü sarı macerasına girişeli saçlarımın psikolojisi baya bir bozuldu diyebilirim 🙂 ilk başlarda pek yapısında değişiklik yoktu ancak acemiliğim neticesinde (sanırım açıcıları fazla bekletmekten dolayı) saçlarım aşırı yıprandı. evde saçlarınızın rengini açarken ve evde boyarken aman sakın ha süreyi uzatmayın benden size tavsiye. misal saçınıza açıcı sürüp cam silmeyin benim gibi 🙂 süreyi uzatabilirsiniz farkında olmadan. en fazla 40 dk bekletmem gereken açıcıyı 1.15 dk bekletince saçlarım haliyle fazlaca yıprandı. (dip boyasından önce açıcı sürmüştüm) işte bele 🙂 siz siz olun saçlarınızın rengini açacaksanız açıcı ile fazla samimi olmayın, mesafenizi koruyun 40 dk.yı aşmayın.

şimdi gelelim küllü sarı saç rengimi nasıl muhafaza ettiğime. dipler geldiğindeki bakımdan bahsetmeyeceğim şuan. yani dip boyasından, dipleri açıcıyla açmaktan vs. değil. ben saçlarımın yıkama esnasında akan rengini nasıl basitçe geriye döndürdüğümü anlatacağım kısaca. biliyorsunuz en kaliteli boyalar bile rengini bir süre sonra veriyor. küllü sarı, platin sarısı gibi renkler ne yazık ki yıkandıkça doreleşip turunculaşabilen renkler. işte bu turunculaşmayı ve koyulaşmayı nasıl küllü tonlara geri döndürebileceğinizi yazıyorum şimdi.

mor şampuan ile 🙂 nasıl mı?

sadece tek yıkamada saçlarınız eski rengine dönsün derseniz lorael professionel silver mor şampuanı tek geçerim. mucize gibi birşey. tek yıkamada inanılmaz gümüş efekti veriyor. yani platinimsi sarı oluşturuyor. kalıcı ayrıca. boyayla yapılan saç cilası gibi düşünün. küllü sarı saç cilası ya da platin sarısı saç cilası gibi bence.

john frieda mor şampuan da düzenli kullandığım şampuanım. etkisi loraelinki kadar bariz değil ilk yıkamada ancak o da çok tatlı bir küllenme yaratıyor sarı saçta. kesinlikle etkili ama. yalnız bu iki şampuandan sonra mutlaka yine küllü sarı saça uygun bakım kremi ve saç maskesi kullanmak şart. saçlar sertleşiyor çünkü. tabiki organik argan, keratin, e vitamini vs. doğal içerikli saç bakım yağları da kullanmak saçlarınızın size minnettar kalması açısından yararlı olacaktır.

şimdilik bu kadar 🙂 sorularınız varsa yazının altında paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir