Kayseri’nin En Elit Tesettür Mağazası Huuri Butik

kayserideki-tesettur-giyim-butikleri-magazalari-neredeNeden böyle bi başlık attığımı sorarsanız huuri butiğe gittiğinizde kapıdan içeri girip birkaç ürüne bakmaya başladığınızda anlıyorsunuz diye cevap verebilirim. Mağazanın ambiyansı ve içerdeki ürün çeşitliliği çok etkileyici, belki de İstanbul’da dahi bir arada bulamayacağınız stil sahibi tarz tasarımcıların ürünlerini huuri tesettür butik’te bir arada bulabiliyorsunuz .

Malum biz bayanların zevkleri çok değişken birimizin ayılıp bayıldığı bir ürüne başka birimiz kayıtsız kalabiliyoruz işte tam bu noktada huuri butik devreye giriyor çünkü bir tesettür kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız ve zor beğenen bir yapınız varsa ayrıca aldığınız ürünler hem tesettüre uygun hemde tarz olarak yakışsın diyorsanız huuri tesettür butik te aradığınızı bulmadan çıkmanız imkansız.

tabi piyasada başka yerlere bakmak yine bizim genlerimizde var ama huuri butik sahibesi Huri Kıranatlı nın dediğine göre: “mağazamızda ürüne bakmaya gelen müşterilerimiz içlerinin rahat etmesi için diğer alternatiflere de bakmak istiyorlar bizde gayet rahat bi şekilde piyasaya bakmalarını öneriyoruz ve tabi sonuç olarak hep aynı cümlelerle karşılaşıyoruz ‘’sizden başka hiçbir yerde birşey yok ‘’ ‘’zaten ne ararsan huuri butikte bulabilirsin demişlerdi boşuna gezdik ‘’’’bi daha hiçbir yere bakmam boşa zaman kaybı’’ “benim dün beğendiğim ürün satılmadı inşallah’’ ve bunun gibi birçok cümle duyduklarını dile getiriyor. Ayrıca huuri butik Turkiye’de bir ilke imza atmışlar tesettür butik konseptiyle altın ve mücevherat konseptini birleştirmişler ortaya çok güzel birşey çıkmış zaten..

Mağazadan içeri girdiğinizde bir yandan altın pırlanta ve elmasın ışıltısı diğer yandan şık birbirinden güzel tasarım kıyafetlerin parıltısı insana görsel bi mutluluk sunuyor tabi ki sanki müşterisini değilde kırk yıllık dostunu karşılıyormuşcasına size pozitif enerjisini yollayan huuri butik sahibelerini ve personelini de unutmamak lazım. Tabi ki birkaç alışverişten sonra kasada duran altın kolye dikkatimi çekti ne bu dediğimde yine biz bayanların hoşuna gidecek bir şeyden bahsettiler. Her ay altın kolye hediye ediyorlarmış kocaman bi fanus koymuşlar alışveriş yapan müşteriler ismini yazıp fanusun içine atıyor ve her ay çekiliş bir talihli huuri butik müşterisine çıkıyormuş her ay değişik bir altın ürün hediye ediyorlarmış kısacası ben çok beğendim alışveriş yapmasanız bile bu ambiyansı huuri butiğin ürünlerini ve naif sahibeleriyle tanışmak için huuri tesettür butiğe uğramalısınız.aynı konsepti istanbul ankara ve birçok büyük şehrimizde görmek isteriz.

Huuri Tesettür Butik İletişim:
Adres: Köşk Mah. Köşk Cad. No:81/B Kayseri
Telefon: 0352 999 30 50
www.huuributik.com
www.instagram.com/huributik
www.facebook.com/Huuributik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir