2016 tesettür nişanlık abiye mezuniyet elbiseleri

Mevra 2016 ilkbahar yaz Abiye Elbise Modeli

Mart ayının girmesiyle söz, nişan mevsimi de açılmış bulunmakta, haliyle genç kızlarımız ve ikinci baharını yaşayacak olan tesettürlü genç hanımlar için tesettürlü söz abiyeleri ve tesettür nişanlık modelleri arama yarışı da start almış durumda 🙂 Söz ya da nişan gibi evliliğe açılan zorlu ama bir o kadar da keyifli yolda davet elbisesi, abiye nişan kıyafeti ve söz elbisesi gibi ihtiyaçlarını temin etmeye çalışan tesettürlü kardeşlerimiz için 2016 tesettür nişanlık abiye elbise modelleri yayınlıyorum şimdi.

Mevra 2016 ilkbahar yaz Abiye Elbise Modeli

mevra 2016 ilkbahar yaz sezonunda tesettür abiye elbiseleri ile dikkat çekiyor

Mevra giyim, geçen sene tanıştığım muhteşem abiyelere ve zarif tesettür abiye elbise modellerine sahip bir tesettür elbise markası. Aslında yanlış söyledim, daha doğrusu eksik. Sadece elbise değil, tunik, pardesü, kap ve ferace gibi güzel tesettür kıyafetler de bulunmakta Mevra giyim’de..

Mevra 2016 ilkbahar yaz Abiye Elbise Modeli

Mevra 2016 ilkbahar yaz abiyeleri o kadar şık ki; hani şu malum dizideki “sözde” hürrem sultan elbiseleri ve diğer abiye sultan kıyafetleri, osmanlı kaftanları filan var ya, aynen onlara benzer tasarımları bulunabiliyor bu markada.. Peri tesettür abiye modelleri mesela, o dizideki abiye kıyafetlere benziyor sanki.. Tabii, bu elbiseler dekolteli değil 🙂 bunlar tesettürlü olanları.. aslında doğrusu uzun kollu, kapalı abiye elbise demek.. çünkü tesettürün ruhu; bu kadar süsü, cazibeyi kaldıramaz.. işte biz “adetten” tesettürlü diyoruz bu elbiselere..

2016 tesettür nişanlık abiye mezuniyet elbiseleri

Bu elbiseleri elbette sadece nişanlık ya da söz kıyafeti olarak değil, katılacağım davette ne giysem? ve mezuniyette ne giliyir? diyenler için de ekliyorum.. Mahitap, Kösem ve Mihrişah sultan abiyelerini de özellikle incelemenizi öneriyorum 😉

2016 tesettür nişanlık abiye mezuniyet elbiseleri” hakkında 4 yorum

  1. Hayirli gunler bitane abiye begendik sozde giymek icin ama fiyati nedir nasil iletise gecebiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir