hamilelikte vazgeçilmez çatlak kremim: Lierac

lierac phytolastil jel kremi önceki hamileliğimde de kullanmıştım ve tavsiye etmiştim hatırlarsanız. göbek, bel, göğüs, basen ve kalça bölgesinde hamilelik çatlaklarını önlemek için daha önceden de lierac phytolastil jel kullananlardan biri olarak hamileyseniz ya da diyete başlayacak ve ciddi kilo verecekseniz (ya da ciddi kilo alacaksanız!) kesinlikle lierac çatlak önleyici kremi öneririm.

lierac çatlak kremi kullananlar tavsiye

lierac phytolastil jel kullanımı çok basit, en az 6 hafta günde iki kere bolca sürülüyor. Bitkisel içerikli olduğundan hamile bayanlar için sorunsuz, sıkıntısız bir ürün. sabah, akşam (hatta bazen öğlen de kullanılabilir) kullanmaya özen gösterin, bol bol sürün ve krem kurumadan iç çamaşırlarınızı giymeyin. bırakın vücudunuz doysun lieraka 🙂 ben bazen diyorum ki; lierac keşke bu kadar küçük şişelerde paketlenmeseymiş de, küvete döküp içine girecek kadar büyük (mesela büyük boy banyo köpükleri ebatında filan!) üretilseymiş de, süt banyosu yapar gibi, küvete döküp tüm vücudumuzu lierac kreme batırabilseymişiz her istediğimizde 🙂 çünkü sabah akşam kullanıp birde bol süreyim deyince bir haftada (hatta daha kısa sürede) bitiyor 100’lük bir tüp jel krem 🙁 malum, lierac phytolastil jel fiyatı öyle çok da ucuz değil.. lierac phytolastil en ucuz n11’de buldum, belki inanmazsınız ama lierac’ın orjinal ithalatçısı ales group bandrollü lierac çatlak kremlerini 1 adet 100’lük, 1 adet de 200’lük olarak sadece 79.90 liraya aldım n11’den! normalde bu set 160 liradan ucuza bulunamıyor pek! herhangi bir defosu, tarih geçmesi filan da söz konusu değil! gittgidiyor’dan da serumunu aldım lierac’ın, yani lierac phytolastil solute.. onun bir şişesi normalde 100 lira iken ben gittigidiyor’dan 3 tanesini 200 liraya buldum, elimde 20 liralık da hediye çekim vardı mis gibi 180 liraya geldi 🙂  lierac phytolastil solute serumu önceki hamileliğimden kalan bazı çatlaklar mevcuttu vücudumun bazı bölgelerinde, hamileyken oralara az ve düzensiz sürmüştüm çatlak önleyici kremlerimi 🙁 o yüzden ne yazık ki çatladı o kısımlar.. hamilelik sonrası çatlaklar nasıl giderilir dedim ve aklıma lierakın jel kreminden daha etkili ve güçlü olduğu söylenen, yine bitkisel içerikli lierac phytolastil ampul geldi aklıma. aradım taradım bulamadım, ama sonra öğrendim ki bu lierac ampuller serum olmuş. lireac paris ampul formatından serum formatına geçmiş, daha büyük şişelere doldurulmuş. hamilelik çatlakları nasıl geçer diye soranlara bu serumu önermek istiyorum, çünkü ben daha şimdiden etkilerini görmeye başladım gibi. ama bol sürmeniz ve düzenli kullanmanız çok önemli. en az 6 hafta, günde 2 kez bol bol sürün problemli, çatlaklı bölgelere..

peki ya hamilelikte çatlak önleyici krem ne zaman kullanılmalı? bu sorunun cevabı kişiden kişiye vücut tipine ve vücudunun esnekliğine, genetiğine bağlı olarak elbette ki değişir, ancak; bence hamile bayanlar çatlak kremine ne zaman başlanmalı diye düşünürse derim ki; mutlaka 3. aydan sonra başlayın.. yani hamilelikte çatlak önleyici krem ne zaman kullanılmalı sorusunun cevabı bence 13. haftadan sonra. eğer hamileik sonrası hızla kilo vereceğinizi düşünüyorsanız emzirme dönemimde de bu kremleri ve serumları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar, çünkü ani kilo alımı ve kilo veriminde de kullanıması yerinde bir seçim olur vücut güzelliğiniz adına..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir