Fikri Mühim Coffee Mate Köpüklü (…) Yorumum

@fikrimuhim #KeyfiKöpürt Fikri Mühim Coffee Mate Köpüklü (…) yorumum www.birkafadanherses.com ‘da..

nestle coffee mate köpüklü nasıl güzel mi kullananların yorumlarıÖncelikle fikri mühime teşekkür ederim gönderdiği hediye paketi için.. Ürüne açık konuşmak gerekirse ön yargılı yaklaştım, çünkü; her tür kahve beyazlatıcısında olduğu gibi bu üründe de yine içindekiler (muhteviyat) kısmında yazanların gözümü korkutacağını biliyordum. E bilmem kaçlı kodları okumaktan yorulduğum ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışan biriyim, ancak maalesef hazır birçok ürün içeriği bu kodlara sahip katkı maddeleri ve kimyasallarla dolu!

coffee mate köpüklü yorumum

Gel gelelim, kampanyaya katıldığım için ürünü denemeye ve denettirmeye karar verdim. Taa ki, ürün kahvemde köpürmek şöyle dursun kahvemin üzerinde bir tortu bırakıp, yapay bir koku ve tat bırakana dek.. KÖPÜK SIFIR! Paketin dışında latte kahve köpüğü görülüyor ancak tamamen yanıltıcı bir görsel olduğunu söyleyebilirim. Asla köpürmüyor ve olan mundar edilmiş bulanıklaşıp bulaşık suyuna dönmüş o mis gibi kahvenize oluyor..

İlk yudum kesinlikle ızdırap içinde alındı ve affedersiniz tükürüldü. Yok böyle berbat bir tat.. Kendim içemediğim şeyi ne eşime, ne komşuma, ne misafirime içiremem, bu nedenle hepsini çöpe attım. Cidden çöpe attım şaka filan değil.

Kimseye denetmedim çünkü çok kötü bir ürün. Eşim zaten yanına bile yaklaşmadı, çayına şeker dahi katmayan bir adam olarak. Kesinlikle doğal bir görüntüsü yok tamamen kimyasal bir madde gibi.

Nestle ve bu marka gibi yüzlercesine önerim; Mümkünse katkı maddesiz ve sağlığa zararlı maddeler içermeyen ürünler üretip Türk halkına sunsunlar. Türk milleti yıllardır gıda teröründen çekiyor, artık yeter!

Fikri Mühim Coffee Mate Köpüklü (…) Yorumum” hakkında bir yorum

  1. acı haklısınız köpük konusunda gramajını artırmanızı tat konusunda içine az birşey süt/süttozu/kahvebeyazlatıcı bunlardan birini ekleyerek acısını kırmayı tavsiye ederim . işeyarayabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir