Taksiti ve İadesi Olanlar, Ekstrelere Dikkat!

Taksiti ve İadesi Olanlar, Ekstrelere Dikkat! yazımız www.birkafadanherses.com ‘da..

Taksiti ve İadesi Olanlar, Ekstrelere Dikkat!Ne demişler: “ne sihirdir ne keramet el çabukluğu marifet”!! Bu tip adi dolandırıcılar eskide kaldı. Şimdi çok daha profesyonel medeni hırsızlar fink atıyor. Ekstresini kontrol etmeyenleri de bir güzel düdüklüyor.

Arkadaş nedir benim çektiğim bu ASUS laoptop’tan? Kendisi gitti, belası kaldı. Şimdi de iadeyi yapacağız diyen ama iki aydır iade yapmayıp üstüne 2 taksiti daha haşırttı blackboard’layan teknolojikapinde.com ile uğraşıyorum.. Neymiş efendim onlar iadeyi yapmış ama banka yapmamış işlemi. Hani iade referans numarası diyorum “ben size döneceğim” deyip dönmemeler filan. Bildiğin ya tutarsa hesabı, ben ekstrelerini kontrol eden biri olmasam çekilen 2060 lira hayatımın kazığı olarak tarihin karanlık sayfalarına gömülecek. Tamam iadeyi yaptıysanız ref.kodu neden veremiyorsunuz? Oldu ki yaptılar iadeyi ama banka yapmadı. O zaman ben garanti bankasının ta…….. Zaten şu banka sahiplerinin ve sorumlularının ahirette bilmiyorum kaç kişi yakasına yapışacak?

Geçenlerde de babam yapı kredi ekstresinde ödemiş olduğu bir taksitin tekrar yansıtıldığını görmesin mi? Yani 2.taksiti ödemiş adamcağız ama bu ay yine 2.taksit diye yansıtmış yapı kredi bankası. Bildiğin “yerse” durumu. İyi de biz her taksiti nasıl kontrol edeceğiz böyle? Bankalar ve firmalar da bunu biliyor ki, müşterilerini böyle düdüklüyor, enayi yerine koyuyor!

Kredi kartı kullanmamak en güzel seçenek ama kullanılacaksa da ya taksitsiz alışveriş, ya da ekstreleri çok ciddi bir biçimde takip etmek gerek. Çünkü bu Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz insan demeye dilim varmayan tipler yüzünden, cebimizden tomar tomar para çalınabilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir