bebekler için ipad uygulamaları

bebekler için ipad uygulamalarıbirkaç ay önce bir ipad air aldım ama tabletim benden çok kızıma yaradı diyebilirim. ipad ve iphone dostu kızım ipad uygulamalarına da iphone uygulamalarına bayılıyor. çok sık olmasa da haftada iki ya da üç kere ipad tabletimi kızımın minik ellerine bırakabiliyorum benim bile bayıldığım renkli renkli ve müzikli ipad uygulamaları ile coşuyor.

ipad bebekşimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum çocuğunuz tablet ya da akıllı telefona alışmadıysa bırakın alışmasın bu daha iyi. mesela ben kızımı türlü yollarla aklını başka tarafa çekerek tabletten ya da telefondan uzaklaştırabiliyorum çoğu zaman amaaaaaa bir kere tadını aldığı için elimde görür görmez sanki onunmuş gibi elimden almak istiyor ve bıraksam saatlerce oynayabilir bana geri vermeden (uykusu gelince hariç) o yüzden baştan izin vermemek daha iyi galiba..

bebekler için ipad uygulamaları

bebekler nasıl oyalanır bebek mutlu etme yollarıbebekler için ipad uygulamalarında ilk önerim chicco ipad müzikli bebek oyun uygulamaları. mesela; chicco funny music, chicco animals, chicco detective ve chicco twins. fisher price oyun ve müzik aleti uygulamaları da bir harika. örneğin; fisher price shapes & colors, fisher price baby photos, fisher price peek ‘ n play, fisher price soothing, fisher price stamp learn gibi. trt çocuk ninnileri ve pepe çocuk şarkıları da kızımın bayıldığı ipad uygulamalarından. minika çocuk tv hd uygulamasını da çok seviyor. my baby music boxes (lullaby) ve classical music for kids de sevdiği ipad ninni/müzik kutusu uygulamaları. yalnız özellikle hayvan sesi çıkaran uygulamalarda bebeğinizin korkmasını istemiyorsanız tabletinizin sesini azaltmanızda fayda var.

bebekler için ipad uygulamalarını tabletinizdeki app store uygulamasından ipad’inize yükleyebilirsiniz.

bebekler için ipad uygulamaları” hakkında bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir