Promalt alkolsüz malt içeceği yorumlarım

20140308-223302.jpg

emziren ve “sütüm az geliyor”,”sütümü nasıl arttırabilirim ne yapabilirim” diyen anneler için yazıyorum bu yazıyı..

e-bebekten görüp de maymun iştahlılıkla aldığım bir içecek promalt alkolsüz malt içeceği. Bu içecek sütümü arttırdı mı arttırmadı mı kestiremedim yani bol şekerli su içince ne kadar artıyorsa bunu içince de o kadar arttı sanki.. yalnız belki biraz sütün kalitesini arttırmıştır diye düşünüyorum aynen milupa lactamil gibi. O da tadı güzel filan ama yani sütü arttırdığı filan yok ılık süt iç aynı :)) sadece sütün kalitesini arttırıyor diye düşünüyorum içeriği dolayısıyla.. Promalt alkolsüz malt içeceği yorumlarıma dönecek olursam, çok şekerli yiyip içmeyi sevmediğimden pek tadını sevemedim çünkü aşırı şekerli. Yoksa fena değil tadı.. Ama çok şekerli olduğundan içerken bir bıkkınlık yarattı bende. Ne yazık ki 24 lü kasa almıştım alırken :/ mecburen içiyorum ara sıra bir kutu açıp da.. Bir daha almayı düşünmüyorum :/

Sütüm az, sütümü çoğaltmak için ne yapmalıyımdiyen anneler için önerilerim.. Süt arttıran yiyecek ve içecekler test edildi onaylandı :)))

İlk aylarda sütümü arttırmak için milupa still tea ve humana still tea anne çaylarını içiyordum. sıra da milupa rezene çayı içiyordum. Rezene çayını eşim şekersiz içer ben de bitki çaylarına şeker katan biri değilim, genelde bal katıp içerim en kötü ihtimalle de pekmez. Liptonun bitki çaylarına da bal ya da pekmez katarım içerken..

Su içmeye gayret ediyorum, her zamankinden fazla içmeye çalışıyorum.. Çünkü su içmeyi genelde unutan biriyimdir :p su içme özürlü olduğum da söylenebilir, öyle ki aşırı susamış olsam bile bir işe dalınca unutuyorum su içmem gerktiğini :p bu yüzden artık pet şişede ya da bardakta su bulunduruyorum yakınlarımda..

Annemin sütlaçları ve muhallebileri de süt arttırmak için işime çok yarar. Bu yüzden sık sık sütlü hafif tatlılardan yerim. Sütlü tatlılar emziren diğer anneleri bilmem ama benim sütümü sağlam arttırıyor :)) zaten sevdiğim bir yiyecek olması bakımından şanslıyım.. Devam edeyim emziren anneler için süt arttırmanın yollarına :))

Bu arada süt arttırmak için genelde içeceklerden bahsettim biliyorum, bol kimyonlu kuru köfte, bol çemenli pastırma, kahvaltılık çemen, baharatlı (özellikle kimyon, anason, kekik) mercimek çorbası, yeşil mercimek yemeği, kuru fasulye yemeği, sütlü kurabiye, sütlü nuriye tatlısı, acı olmayan ve soğanlı yemekler, yeşillik yemek de sütümü arttıran yiyeceklerden :)) ama unutmayın ki yediğiniz her şeyin üzerine bol su içmemiz sütünüzü daha da arttırır ;))

Not: (et, balık, süt, yumurta, yoğurt) hem sütün kalitesini artırır, hem de sizin emzirirken kaybettiğiniz vitamin ve minarelleri yerine koymanıza yardımcı olur..

Promalt alkolsüz malt içeceği yorumlarım” hakkında 2 yorum

  1. 24 şü koli alıyorum bu kaçıncı üstelik. Ambalaj hakkında ürününüz bukadar yetersizmi. Bu kadar berbat bir paketleme olamaz. Alt berbat bir karton üst ve yanlar basit yırtılan naylon. Allahaşkına üstü altı yanları karton veya sağlam ambalajlı ve patpata bile sarmaktan aciz satış. Yeterli eleman almanıza bakın…….05356508645. TALAT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir