kızımın odası & hello kitty

Kızım doğalı sizlerle paylaşmak isteyip de vakit bulamadığım birçok hello kittyli giyim eşyası, dekoratif ürünler ve hello kitty oyuncakları birikti. Kızımın odasından daha önce bahsettim ama fazla detay yazamadım. Şu sıralar blog’uma ilgi gösteremiyorum, o yüzden bugün özellikle bebek bekleyen heyecanlı ve şevkli anneler için güzel bir post yazmak istedim. Kız bebek odaları ve kız bebek giyimi, kız oyuncakları ile ilgili fikirler arayanlara da faydalı olabilir bu post’um.

Biliyorsunuz bebişim doğmadan önce ve minicikken bile hello kittyli eşyaları vardı. (1, 2, 3, 4) Şimdi kızım 15 aylık ve hello kitty fanatiği bir annesi olduğundan çevresi bu sevimli figürün eşyalarıyla doldu. Büyüdüğünde belki çok sevecek, belki tiksinecek hello kitty’den :p olsun ne yapayım alla alla… ben, bu çizgi film karakterini minik ve sevimli kızıma çok yakıştırıyorum hehey

Hello Kitty ışıklı kız bebek botu

hello kitty’li bu botları geçen ay e-bay.com’da satış yapan Koreli bir satıcıdan aldım. öyle güzeller ki bayıldım resmen 🙂 kızım giymediğinde ben giyicem 😛 iyiki 2 beden büyük almışım, çünkü; kalıbı darmış. Güney Kore’den elime bir hafta içinde elime ulaşması süperdi.

hello kitty çizme

bu hello kitty çizmeler pembe, puantiyeli ve üzerinde çiçek, kalp ve fiyonk pırıltıları var 🙂 yani tam kız bebeklere göre. trendyol bambi çocuk butiğinden aldım ve gerek model olarak, gerek kalite olarak çok beğendim.

Hello Kitty lego oyuncakkızım 15 aylık oldu bu nedenle artık eğitici oyuncaklarımıza legoları da eklemek istedim. Ancak pembeli, hello kittyli bu legoyu gördüğümde hah işte bu dedim 🙂 toyyz shop’tan online satın aldım.

Ceyo Kids Hello Kitty pembe bebek ayakkabısı

Ceyo Kids Hello Kitty ayakkabıları limango çocuk butiğinden çok beğenerek aldım almasına ama bir kere bile giydiremedim 🙁 ikisi de 20 numara. şimdi satıyorum ilgilenen buradan bakabilir. (ceyo ortopedik hello kitty pembe bebek ayakkabıları)

Ceyo Kids Hello Kitty pembe ayakkabı

hello kitty pepe yumoş ayıcık taş bebek oyuncaklarhello kitty oyuncaklar çilek dream bebek odası

kızımın odasından birkaç kare.. üstteki dolabının üzerindeki oyuncakları ve bu da anlayacağınız üzre beşiği ve beşik aksesuarları 🙂 dönencesini kızım  6-7 aylıkken filan ilgilenmeyi kesince çıkardım. kızımın bebek odası çilek’ten. alttaki fotoğrafta alt değiştirme ünitesi altındaki çekmeceler.. tabi, çekmeceleri açıp dağıttığı için güvenlik kilitleri taktım aylar önce, yoksa çekmeceleri 5 dk.da bir devir daim yapıyordu boşalt doldur şeklinde  niohoho hello kitty kalp

hello kitty temalı çocuk odası kız bebek odaları

kızımın odasındaki aynanın hello kitty’lerle modifiye edilmiş hali 🙂 aynaya yansıyanlarsa, kızımın beşiğinin başındaki hello kitty peluş oyuncağı ve kalpli duvar sticker’ları..

hello kitty pembe yelek

hello kitty’li bu pembe pufidik yeleği aliexpress.com’dan aldım, ama hala gelecek 🙂 1 aydan fazla oldu alalı.. çok beğenerek aldım ama umarım geldiğinde de beğenirim çünkü; çok beğenerek aldığım ürünleri iade etmek istemiyorum…

kızımın odası & hello kitty” hakkında 3 yorum

  1. aliexpresten nasıl alışweriş yaptınız öğrenebılırmıyım dıl gereklımı yoksa bıg çewırısı yeterlımı

  2. kızıma bende ayakkabı almak istiyorum ama sağlık konusunda çekincelerim var birde numaralarını anlayamıyorum kiminde 4,5 – 19 numara kiminde daha farklı :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir