marduk niburu foton kıyamet?!?! e insan aklı da bi yere kadar..

kıyamet mi kopuyor

ay nihayet beklenen gün geldi çattı sevgili okur yazarlarım. yarın kıyamet günü ya o bakımdan 😛 21.12.2012.. bakalım 21 aralıkta şenlikler nasıl olacak (misal şirince..) ah mayalı hamurlarım benim zeki bir milletmişsiniz vesselam ama acaba siz 21 aralık için kıyamet kopacak dünyanın sonu gelecek mi dediniz yoksa bizim aklı kıt insanlarımız sizin anlatmaya çalıştığınız derin bilgileri p.ç mi etti? bu konu hakkında mayaların gerçekten “maya takvimi 21 aralık 2012 de bitince için kıyamet kopacak” dediklerini kulağımla işitmediğimden ya da kesin deliller içeren bir eserde okumadığımdan mayalar böyle böyle demiş demiyorum. bence mayalar takvimlerinin bu taihte bitmesinin dünya düzeninde ve yaşantısında sıradışı bir takım gelişmelere işaret ettiğini vurgulamıştır sadece.. en azından ben böyle düşünüyorum.. “delinin biri kuyuya taş atmış…” hesabı.. anlatılanı anlamayıp üstüne yeni hikayeler yazılmış gibi geliyor bana..

şimdi kıyameti yalnızca yaratan rabbimiz bilir elbette.. ama bizim de az buçuk anlamamız adına büyük kıyamet alametleri diye de birşey var. misal Hz.İsa‘nın gökten tekrar dünyaya indirilmesi, Mehdi hz.lerinin ortaya çıkması, dünyada bir tek müslüman kalmaması vs. kıyametin yarın kopacağına inananların kıyamete inanıp da kıyameti koparacak olan Allah’ın bu bizlere ilettiği alametleri es geçmesini doğrusu aklım almıyor :delü: deli manyak mısınız nan siz? gözüme görünmeyin hiçbiriniz!

marduk niburu foton kıyamet?!?! e insan aklı da bi yere kadar.. marduk diye birşey duydum, foton kuşağına kulağım aşina, niburuyu da az önce bir makalede okudum. ama bunların hiçbirini derinlemesine araştırmadım. bunları bilmesem de bildiğim tek şey; bu olayların hiçbiri dünyayı yok edemez arkadaşlar. en azından 21 aralık 2012 tarihinde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir