“2013 yılbaşı kombinim” yarışması

2013 yılbaşı kombinimindirimlr.com “2013 yılbaşı kombinim” isimli bir kombin yarışması yapıyor. “kombin yarat, kombin kazan” sloganıyla yola çıkılan yarışmaya; moda blogları ve kişisel bloglar katılabilecek.

yarışma hakkında kısaca:

Yılbaşı Gecesi için En Güzel kombini yaratmaya var mısın? Yarışmanın birincisi 750 TL değerindeki ödülün sahibi olacak! Eğer “Kombin yaratmakta üstüme yok!” diyorsan sen de mutlaka katıl; bu kıyasıya mücadeleyi kaçırma!

Yarışma: 750 TL bütçe ile yılbaşı gecesine en uygun gece kombinini yarat!

Tek yapman gereken, İndirimlr’in seçmiş olduğu online mağazalardan seçeceğin giysi, ayakkabı, çanta, aksesuar, takı, kozmetik ve parfüm ile en göz alıcı kombini yaratmak. 750 TL bütçe ile gerçekten baş döndürücü bir kombin yaratırım diyorsan; işte fırsat!
Facebook’ta yayınlayacağımız yarışma albümündeki kombini ile en çok “Like (Beğen)” alan ilk 10 aday jüri seçmelerine kalacak.
Ardından İndirimlr’in stil direktörleri arasından seçilen jürinin oyları ile belirlenecek adaylardan 1. gelecek yarışmacı 750 TL’nin sahibi olacak. 2. ve 3. yarışmacılar ise 250 ve 100 TL’lik para ödülünün sahibi olacaklar.
Yarışmaya katılım sağlayan tüm adaylara ise, blog yayınlarına teşekkür olarak sponsor mağazalardan özel hediye çekleri ve indirim kuponları armağan edilecektir.

Yarışmaya katılmak ve kombininizi göndermek için son tarih 30 Kasım 2012.. Yarışma 3 Aralık 2012’de başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir