davetiyemiz.com sahtekârlığı

davetiyemiz.com sahtekârlığıdavetiyemiz.com dolandırıcılarıyla alâkalı bir yazı yazdım.. bu sahtekârlardan önce nikah davetiyesi sipariş ettim.. o sorunluydu güç bela hallettik filan.. stupid gibi nikah şekerlerini de bunlara sipariş ettim.. aynı hatayı iki kez yapmak ahmaklık ya hani.. hakikaten ahmaklık yani bu yaptığım ikinci “aynı” hata..

davetiyemiz.com sahtekârlığı

son yaptıkları terbiyesizlik şalterlerimi arttırdı.. davetiyemiz.com sahtekârlığını okumak isteyen buraya >> davetiyemiz.com sahtekârlığı

davetiyemiz com şikayetimi yazabildiğim her yere yazacağım 🙂 böylelerine ekmek yedirmemek lazım internette.. hadi bakalım..

sonradan eklenen not: davetiyemiz.com’un son sahtekârlığı 🙂

davetiyemiz.com bir iki gündür bu yazı altına Mehmet Akif Kaya, Mehmet Ovalı ve Orhan Polat isimlerini kullanarak müşteri sıfatıyla yorumlar bırakmaktadır. davetiyemiz.com’a övgüler yağdıran ve davetiyemiz.com’un hizmetinden pekte memnun kalmış bu uydurulmuş müşteri yorumları, tek bir kişi tarafından aynı IP’den yazılmıştır. davetiyemiz.com‘un köylü kurnazı yetkilisi tarafından.

işte ispatı >> davetiyemiz com sahtekarları

davetiyemiz.com sahtekârlığı” hakkında 12 yorum

  1. merhaba,
    hakketen yakışmayacak bitavır yapmışlar dediğiniz gibi boykotyapalım ürünlerini satamasınlar

  2. merhaba,
    bende davetiyemiz.com sitesine “kıvılcım 5323” kodlu davetiyeden 500 adet sipariş verdim. İlk önceleri güvenemedim ama diğer sitelerden daha ucuz olduğu için risk aldım doğrusu. hem fiyatı uygun hemde başka bi yerde beğendiğim davetiyenin aynısı. dediğim gibi risk aldım. İlk önce 200 adet sipariş verdim ne olur ne olmaz diye. 1 hafta gibi bir zamanda ulaşacağı söylendi. yaklaşık 5 günde geldi. açıkçası ben memnun kaldım hatta teşekkür için aradım kendilerini. Yanılmıyorsam Zühre Hanımdı çok iyi ilgilendi bizimle. Tekrar kendilerine buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Demek istediğim burada yazanların biraz abartılı olduğu kanısındayım veya yazan kişinin farklı bi firma olduğunu karalamaya çalışıldığını düşünüyorum. tekrar teşekkürlerimi iletiyorum…

    Mehmet Akif Kaya
    Telefon: 0539 475 04 67

    • siz benim yazdıklarımı abartılı olarak yorumlamışsınız ben de sizin yazdıklarınızı “onlardan birisiniz” şeklinde yorumladım. hırsızlar ertesi gün için söz verdikleri halde hala gelmeyen sepetlerin ve bana ödettirdikleri kargonun tutarını hesabıma havale yapmadılar. bu da mı abartı?

  3. şimdi memnun olanda var madur olanda var kime güvenecez:( bende araştırıyorum şuanda “cileklisut”. Açıkçası fiyatları uygun. Davetiye yaptırıcam ben nikah şekeri filan istemiyorum. Şimdi sipariş versem sorun yaşarmıyım acaba. Mehmet akif kaya arkadaşım senin numaranı not alıyorum rehberime arayacağım sizi. karar vereyimde…

  4. eğer farklı firmaysanız eleştiriyi yapan arkadaş lütfen bana daha uygun bi fiyat ver. senden alabilirim ciddiyim bu konuda…

    Mehmet OVALI
    0312 6241177

  5. Bu arada “kristal 70759” dan 350 adet yaptırmayı düşünüyorum:))

  6. o kadar aptalsınız ki Mehmet Ovalı ve Mehmet Akif haa birde Orhan Polat (o yorumu da diğer siteme bırakmışsınız) şeklinde uydurduğunuz karakterlerin yorumlarını aynı IP’den yazıp göndermişsiniz. davetiyemiz.com hakikaten sahtekarın ve dolandırıcının önde gideniymiş.

  7. Geri izleme: davetiyemiz | Mevsimler Gibi Blog

  8. ya cileklisut ben bu siteden az önce sipariş verdim keşke daha önce araştırsaydım:( parasını da yatırdım ama sorun yaşarmıyım:( napıcam aklım karıştı şimdi.

  9. davetiyemiz.com’un ısrarla farklı “memnun kalmış” müşteriymiş gibi yazdığı yorumlar nedeniyle bu yazının yorumları kapatılmıştır. davetiyemiz.com hırsızları “hala” fazladan ödediğim ve bana havale edeceklerini “söyledikleri” hakkım olan parayı hesabıma yatırmamışlar. bu şerefsizlere hakkımı asla helal etmiyorum. 500 tl yatırdıkları takdirde bu yazıyı da diğer internet sitelerine yazdığım konuyla ilgili davetiyemiz.com şikayetlerimi de kaldıracağım. aksi halde artık iş işten geçmiştir. geçmiş olsun.

  10. Geri izleme: geri sayım başladı :p | Bir Kafadan Her Ses

Yorumlar kapalı.