angelina jolie ve yere göğe koyamadığı “zeki” annesi

angelina jolie ve yere göğe koyamadığı zeki annesiangelina jolie annesine düşkünlüğüyle bilinen bi aktrist. hatta annesi ölünce çalı çırpı gibi kaldığı düşünülürse annesi onun için hayattaki en önemli kadın. söylediğine göre annesi o daha 14 yaşındayken zina yapmasına teşvik etmiş. hem de kendi evlerinde ve iki sene boyunca. baya hayırlı ve düşünceli bir ebeveynmiş, çılgınca gözlerim yaşardı. tanrım, ne modern bir aile! annesi şimdi öbür tarafta. kızını evlilik dışı ilişkilere teşvik ettiği için dünyadaki beyinsizler gibi sırtı sıvazlanır mı orası muamma muahaha öbür taraftakilerin böyle “çakma zeki insan türlerini” yutmadığı konuşuluyor..

“Erkek arkadaşlarımdan “biri” (!) ben henüz 14 yaşındayken annemin evinde benimle yaşamaya başladı. Bence annem bu konuda çok “zekice” (!) davrandı çünkü bu şekilde parklarda takılmamızı engellemiş oldu. Erkek arkadaşımla 2 sene boyunca evli birçift gibiydik. 16 yaşına gelince okula odaklanmak istedim ve ilişkimiz 2 senenin sonunda evli bir çiftgibi olan birlikteliğimiz bitti. Eğer biri bana 6 çocuğuma karşı tıpkı annemin bana olduğu gibi bir anne olduğumu söylerse bunu kompliman olarak alırım.”

bazı insanların zeka ve övgü anlayışı gerçekten dramatik boyutta endişe verici. Şimdi bu zeki ve geniş görüşlü (!) kadının evlatlık aldıklarıyla beraber sahip olduğu o zavallı 6 çocuğa gel de acıma..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir