denizci (marine) teması kombinim ve fethipaşa

denizci (marine) teması kombinim ve fethipaşadün evde otur otur patladım ne yapsam ne yapsam derken bir arkadaşın önerisiyle üsküdar fethipaşa’ya gittim. bu ikinci gidişimdi. daha önceki gezimden bi bok anlamamıştım büyükbaşlarla gezmek zor oluyor malum. insanın yanında relax ve sıkıcı olmayan birileri olunca daha iyi geziyor, gezdiğinden tat alıyor. tadını çıkarta çıkarta serin kafayla gezdim bu sefer. giderken şu sıralar sevdiğim bir kombinimi yaptım yine. bu üç oldu sanırım bu ay 🙂 sık giymeye başladım denizci teması kıyafetlerimi, çünkü geçen sene herkesin üzerinde gördüğümden midem bulanıyordu ancak bu sene nasıl olduysa sempati duymaya başladım marine desenlerine ve öyle geçen yılki gibi herkesin üzerinde de görmediğimden “madem seviyorum niye giymiyorum” dedim :delü: denizci (marine) teması kombinim ve fethipaşa’dan bir manzara.. HAYAT NE GÜZEL LA LA LAL LAAA LAAAA LA LAAAAA… not: fotoğraflar telefonla çekildi o yüzden biraz bozuk. eşarp: armine, tunik: mısra, pantolon: colins, ayakkabı: converse, body bluz: abercrombie çanta: u.s polo assn.

denizci desenli kombinler

denizci teması desenli kombinler

marine denizci teması desenli kapalı kıyafetler

denizci (marine) teması kombinim ve fethipaşa” hakkında 2 yorum

  1. Sevdim kombinini 😉 Bende senin gibi birsey cok modaysa az bekliyorum azalinca giyinmeye basliyorum 😛 Denizci kombinim bile yok henüz 😛
    Sevgiler

  2. evet ceydacım bende sevdim 🙂 herkes giyince bayıyor beni yaa sanki ben giyiyormuşum gibi oluyor herkeste görünce içim bulanıyor muahaha bence lacivertler sana da çok yakışır beyazsın sende.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir