sibel üresin adlı varlık

şimdi bide bu çıktı..

“Kadın dili yüzünden dayak yiyor”, İmam nikâhı yasallaşsın”, “Erkek olsam çokeşli olurdum”

gibi vs. dallama yorumlar..

aklı sıra islamın kolaylaştırıcılığını savunuyor ama sanırım şunu atlıyor, günümüzde tek kadına bile adaletli davranmayan erkekler (yani bir çoğu) dört kadın alınca hangi birine adaletli davranacak? peygamber efendimiz dahi dört hanımın dördüne aynı adaleti sağlayamama, yani adaletli olamama tehlikesi yüzünden sadece tek eşli olunmasını tavsiye etmişken, bu gerizekalıya ne oluyor?

lütfen İslam’ı sadece “gerçekten bilen” konuşsun.

İslam’da yani hem Kur’anda hemde hadislerde adaletli davranamama korkusu varsa tek eşlilik tavsiye edilmiştir.

sibel üresin adlı varlık” hakkında 10 yorum

    • hiç sorma Zeynepçim, hele de İslam konusunda atıp tutanlar yok mu boğasım geliyor..

  1. Ne güzel aciklamissin. Böyle rahat konusanlara bende sasiriyorum. Insan bildigini acaba yanlislik var mi diye tereddütle söyleyemezken…
    Cok eslilik iyi geliyor adamlara, onlar uckurun pesinde cünkü. Islerine gelen sey iyi hep. Yok kadinlara adil davranmakmis falan onu düsünen kim 😀 :::p

    • he yani bide bu var şimdiki adamlar 4 karıyı ancak uçkur derdine alır, sorunca da peygamber efendimiz de birden çok evlilik yapmış derler 🙂 sanki adamlar farzı sünneti çok takıyo karı almaya gelince peygamber efendimiz de yapmış oluyor.. peygamberimiz sanki tövbe haşa şehvet için mi birden çok evlilik yapmış hiç araştıran yok.. O’nu örnek almak şöyle dursun millet uçkur derdine düşmüş artık senin de dediğin gibi adaleti takan makan yok..

  2. çağdışı be bu kroluk resmen bu devirde 🙂 metres, garsoniyer filan olacağına böyle olsun tabi ama iki ucu boklu değnek gibi buda ❗ üstelik daha bitanesiyle baş edemiyoruzken heart

  3. Bence Zina yapılacağına en azından 2 eşlilik başlangıç olarak olabilir.:)Bir yabancı Bir tanede yerli:PPP hiç fena olmaz.müslüman yaparız…sevabınıda alırız.)

  4. kadın kendi sözünü sözlemiş
    doğru yanlış ya da yalan yanlış….
    bu şekilde insanları rencide etmen doğru mu ?
    kadının dediği onu bağlar, ve herkes de dediklerine göre o kadını kendi içinde değerlendirir bir kefeye koyar..

    o kişi, hakkında ileri geri konuşmak islamın nesiyle bağdaşıyor ?

    • bu tür konular ne yazık ki ağızdan çıktıktan sonra herkesi bağlar. o yüzden eğer rencide olacaksa o canlı, böyle ince mevzularda atıp tutmasın! şuna bak ya yorum da mı yapamicaz iyi kadın geçsin medya maymunu olsun her kanala çıksın saçma fikirlerini açıklasın biz yorum yapmayalım susalım! blog yazarları bile yoruma açık, eleştiriye açık bakın sizin yorumunuzu bile yayınlıyorum ki o kadına yapılan eleştiriler de elbette medyada olacak!

  5. hakan temiz, demek ki sen evliyken zina yapabilecek birisin ki tek eş sana yetmiyormuş. erkekleri anlamak güç. sevap almak için nefsini araya karıştırman da İslami açıdan ihlaslı ve samimi bir davranış olmazdı sanırım. bunu da eklemek isterim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir