osmanlı kadınları kim siz kim cünübet insancıklar

yaw şu cünübetleri görmim görmim diyorum yine zaplarken zuplarken karşıma çıkıyorlar. yok arkadaş artık ben bu show tv’yi kökten silicem tv’den o olacak. zaten biçok kez tv kanallarının yarısını sildim ama ertesi gün bunu fark eden izlemese bile gereksiz kanalların dahi televizyonda olmasını isteyen babam sağolsun hepsini geri getirdi. bu yüzden artık kendi odamdaki tv hariç bunu yapmıyorum. odamdaki tv’nin de dün 300-400 olan kanal sayısını 50’ye indirdim. ohh bi rahatladım ki sormayın. bahar temizliği resmen. cünübetlerin hepsi gitti ekranımdan. yani büyük bi kısmı..

şimdi gelelim asıl mevzuya..

şu show tv’deki “malum dizi”.. “osmanlı kadınları bu kadar açık nasıl giyinir?”,”giyinse bile erkekler arasında nasıl böyle orası burası açık şekilde dolaşır?” sorularını sordurdu bana. sonra: “ulan salak” dedim kendime. bu show tv, hiç osmanlıyı çarpıtmadan anlatır mı bu densizler? ı ıh anlatmaz. evet doğru yanıt buydu.

osmanlı kadınları, sarayın haremindeki kadınlar ve cariyeler de dahil, dışarı çıkarken, bir namahrem erkeğe görünecekleri zaman, örtülü ve tam tesettürlü çıkarlarmış. güvenilir kaynaklarda bu yazar. araştırın bulun. öyle hiçte lanse edilmeye çalışıldığı gibi kerhaneden çıkma tipli boyalı kafalar, boyalı suratlar ve o aptal dizideki gibi “varını yoğunu” açıkta bırakan aşırı dekolteli kıyafetleri yoktu osmanlı kadınlarının. teşhirci değillerdi ve olamazlardı da. çünkü onlar bizden “daha fazla müslümandı” ve dışarı çıkarken de edepli ve kapalı çıkarlardı. sarayın haremindeki kadınlarda sapık zihniyetlerin düşündüğü işleri yapmıyorlardı. harem deyince bizim aklı külotunda gezen milletimiz hemen farklı şeylerin fantezisini kuruyor malum. tarihi bilmiyorsanız öğrenin. buna da bir açıklık etirmek istedim nacizane.

osmanlıya, atalarımıza ve geçmişimize bu denli aşağılık ve iğrenç oyunlar oynanırken ağzı açık bir şekilde o salakları izleyip bu zokaları yutan “müslüman türk” milletine “acıyorum”. Allah inşallah çocuklarımı ve neslimi uyanık müslümanlardan kılar. not: kimse kusura bakmasın bu tür insancıklar her türlü küfrü hak ediyor.

bu da osmanlıda kadınlar nasıl giyinrdi konusunda küçük bi anlatım.

osmanlı kadınları kim siz kim cünübet insancıklar” hakkında 6 yorum

  1. o diziden ben de nefret ediyorum ne o ya resmen memeleri ortalıkta geziyorlar osmanlı saraylarında böyle fahişe kılığına izin mi verilirdi sanki muahaha şov tivideki muhteşem yüzyıl dizisi yayından kaldırılmalı bence kızdım onları izleyenleri de Allaha havale ediyorum böylelerine prim verdikleri için böööğğğ böööğğğ böööğğğ

  2. Söz konusu dizinin tek bölümünü bile seyretmedim. Show TV aşırı uzun reklam gösterdiği için aylardır hiçbir dizisini izlemiyordum ve halen aynen o şekilde bizde show tv ölü tv’dir.

    Hareme mevzusuna gelince:
    Saray çok büyük bir yerdi. Adeta şehir içinde ayrı bir şehir gibi. İçinde pekçok aileler yaşardı. Harem ise o ailelerin hanımlarının, kız çocuklarının eğitim yeri ve her konuda paylaşım yeri idi. Oldukça değerli çalışmalar yapılırdı. Günümüzde bazı kopleksi batı kültürü çömezlerinin “iftira” ettiği gibi bir yer asla değildi. Sanıyorum atalarına çok çirkin iftirarda bulunan insanlar sadece bizden çıkar, başka milletlerde yoktur!

    Not: sitenize Mozilla’dan yorum yazılamıyor, google chrome’dan girerek yazabildim.

  3. EA, yorumunuz için teşekkür ederim. bahsettiğiniz konuyu da hallettim teşekkürler.

  4. Geri izleme: kına günü | Bir Kafadan Her Ses

  5. ARKADAŞIM YAZIYI YAZAN SEN SANA SÖYLÜYORUM SENİN EDEP VE NAMUSTAN ANLADIĞIN DEKOLTE Mİ ? EVET DİZİYİ BENDE BEĞENMİYORUM AMA KURGU OLARAK SENARYONUN ZAYIFLIĞINDAN DOLAYI FAKAT BİŞEYİ ELEŞTİREBİLMEK İÇİN DE İNSANIN KENDİNİ GELİŞTİRMESİ LAZIM. KIÇIM BAŞIM KAPALI DİYE DEĞİL DE BEN HAKKANİYETLİ ERDEMLİ AKIL FİKİR ZEKA SAHİBİ Bİ İNSANIM NE MUTLU BANA DİYEBİLMELİ.

  6. diziyi beğenmiyormuşsunuz ama diziyi bir fanatiği kadar sıkı savunabiliyorsunuz bravo. namustan anladığım evet öncelikle teşhirci olmamak. teşhirci olanların namusundan şüphem var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir