Özgü Namal Lütfen Bunları Yapma, Lütfen!

Özgü’cüm bak.. Olmuyor böyle.. Şirin, minyon ve sevimlisin, tamam az biraz da çılgın bi tarz oluşturmuşsun kendine heh o da var, yani idealsin güzelim zaten. Kasma kendini seksi olucam, sert bakıcam, şarkı söylicem filan diye hı? Ya şimdi sen anlamadın biliyorum nerden biliceksin çilekli süt kimdir, ne kadar psikopattır, detaycıdır filan.. Bak canım şöyle..

ÖZGÜ NAMAL FACİALARI

1. Hızlı para, hızlı para şarkısı.. Bu şarkıdaki amatör ruhunu takdir ediyorum, o kadar marjinal (!) bi sesin olmasına rağmen üstüne para aldığını da biliyorum, ama hayran kitleni üzmemek için lütfen şarkı söyleme olmaz mı kuzum?

2.Hızlı para hızlı paradaki sert, etkileyici ve seksi olma çabası.. Lütfen, en çokta bunu yapma. Çok üzüyorsun, yıpratıyorsun sevenlerini. Sen ve seksilik. I-ıh. Sırıtıyor.

3. Hanımın çiftliği dizisindeki otoriter ve sert olma rolün. Hele kıyafetlerin ve kırmızı rujun. Taktığın koca şapkalar vs. I-ıh. Sana “sevimli ve şirin kız” rolleri dışında bir rol git-mi-yor. Olabileceğin en sert karakter kurtlar vadisindeki “Elif” karakteriydi. Zırt pırt ağlayarak biraz psikolojik manyak havası veriyordun onda da gerçi ama. Yine en sert rol oydu yani sana yakışma bakımından.

Ben seçici bir izleyiciyim, her önüme verileni yemem öyle. O bakımdan benim söylediklerimi dikkate al cici.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir