Oğlum Limango Biraz Markafoni'yi Trendyol'u Örnek Al Be Artık!

limango private shoppingLİMANGO.COM.TR YETKİLİLERİNE, ÜYELERİN HEDİYE ÇEKİ KULLANIMI İLE ALAKALI AÇIK MEKTUP!

Burda yazdım ya heh, o konudaki ızdırabımı anlatıcam şimdi.

Limango’da kullandıklarım harici birikmiş toplam 153 liralık hediye çekim var.  Bu hediye çeklerim markafoni.com veya trendyol.com vip alışveriş sitelerinde birikmiş olsaydı hepsini sadece bir üründe kullanma şansım olurdu. Ama limango.com.tr yetkilileri uyanık ya hani, hediye çekleri tek tek kullanılabiliyor! Yani ben şimdi markafoni ya da trendyol’da kullanacak olsam bu çekleri, sadece bir alışverişim için hepsini birden kullanabilirim. Ama limango’da 15 hediye çekini (gelen her hediye çeki 10 liralık) kullanabilmem için 15 ürün almam gerek..Bir seferde en fazla 10 tl. indirim yapıyorlar çünkü! Pehh.. Üstelik markafoni ve trendyol’da kargo ücreti 4,95 tl.iken, limango’da bu rakam 6,95 tl.

Limango sana acayip bi soğukluğum var bilesin. Antipatiksin, iticisin, cimrisin, uyanık geçinen bi “enayisin”. Bu yüzden senden çoğu zaman inadına ürün almıyorum. Müşteri kaybettiğinin farkında mısın? Biraz diğer vip alışveriş siteleri ile rekabete girmeni tavsiye ederim.

Oğlum Limango Biraz Markafoni'yi Trendyol'u Örnek Al Be Artık!” hakkında 2 yorum

  1. tüm söylediklerinize katılıyorum. markafoni ve trendyol çok daha avantajlı. daha iyi markalara da yer veriyorlar. üstelik kargo ücretleri de uygun. aslında bazı siteler ne kadarlık alışveriş yapılırsa yapılsın kargo ücreti almazken limango’nunki fazla. bazen indirimde olan ürün daha pahalıya bile geliyor bu sebeple. kendilerine zararları sadece uzun vadede kaybederler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir