Ayıptır Söylemesi- “Meme” Kanseriyle Mücadeleye Destek Olur Musunuz Arkadaşlar:)

“Meme kanseri” demek, “göğüs kanseri” demekten daha doğru imiş, bir profesörden duymuştum. Zaten bir çok kişide göğüs kanseri değil meme kanseri diyor. Bu nedenle ben de “meme” demeyi uygun buldum affınıza sığınaraktan 😀

Avon’un meme kanseriyle mücadele fonuna destek için sattığı yeni ürünler aşağıdadır. “Gelin siz de bu mücadeleye destek verin!” sloganıyla sürdürülen Avon’la sağlığa yolculuk kampanyası, özellikle meme kanserine karşı duyarlı olan kanser tedavisi görmüş kanser mağdurları ve kanser tedavisi görenlerin yakınları tarafından büyük ilgi görüyor. İnsan başına gelmeden anlamıyor sanırım bazı şeyleri. Gönül isterdi ki, sadece bu illeti yaşayan ve yakınlarında görenler değil, herkes bu kampanyaya destek versin..

Beni yakından takip edenler bilir, ablam da bu hastalığın pençesinde kıvrandı aylarca, ve ameliyat olmak zorunda kaldı. Neyseki çok şükür atlattı ancak hala tehlike sürüyor. Bu zor hastalığı ve o iğrenç (ayrıca çok acı verici) kemoterapi tedavisini yaşayan birini çok yakından görmek, insanı bu tür kampanyalara destek vermeye daha da bir şevklendiriyor.

Destek verenler: desteğinize çok teşekkürler, sağlıklı bir hayat temennisiyle, sağlıklı günler diliyorum.

Çok işlevli, çok amaçlı doğa dostu organik kumaş çanta 5 tl.

 

avon çok işlevli kumaş çanta
 avon çok işlevli kumaş çanta

 

ve

 

2010 yılı için özel olarak hazırlanan pembe ajanda (her aya özel güzellik önerileri ve güzellik ipuçları da içinde) 9 tl.

 

avon pembe ajanda

 

Almak isteyen arkadaşlar bana cileklisut@gmail.com adresinden ulaşabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir