Uykulu Bir Post :P

Üç gündür bir şey yazmadığıma inanamıyorum  😛 erçi dün merkür gerilemesi ile alakalı gece vakti uykumun kaçmasını fırsat bilip  diğer bloguma bişeyler çiziktirdim ama bu bloğum öksüz kaldı. Merkür gerilemesi de ne loo diyenler ya da astrolojinin en azından aaaaa’sını bilenler buyursun yazım burda.

Hafta sonunda birkaç film izledim, paradaysımla gezdim, diğer arabalarla yaptığı/yapmaya çalıştığı ”kapışma” adında saçma sapan salak insanlardan edindiği saçma sapan salak huyu terk edeceğine dair söz aldım, bol bol abur cubur yedim, bol bol uyudum tembellik yaptım, Filistin’e yardım amacıyla başlattığım kampanya aracılığıyla bir iki analiz siparişi aldım (söz verdiğim gibi analizlerinizi bir hafta içinde yapıp gönderiyorum)  eski kankalarımdan Nily’i gördüm hamileliğinin 7. ayı dolmuş hala karnı yok gibiydi bol bol ona güldüm, kızı olacakmış onu öğrendim. (Bir günlük de ancak bu kadar sıkıcı yazılabilirdi, ama baştan dedim uykulu bi post olacak :Pp Çünkü yoğun uyku dalgaları ile boğuşuyorum şuan size yeni bi yazı oluşturabilmek için…)

Film izlemiştim dedim neleri izledim bunu anlatayım bari. Hancock ‘u izledim, Narnia ve Testere 4.. Bir de Cem Yılmaz gösterilerinin VCD’si (o kadar çok izlenmiştiki cd’ler yarısı bozulmuş :Pp)

hancock-will-smithHancock‘u sırf Will Smith filmi olduğu için aldım pişman da olmadım bu adamın filmlerini seviyorum burda da anlatmıştım, mimikleri ve esprileri çok ince bir zeka ürünü çünkü. Macera filmlerinde de fantastik + komedi tarzı filmlerinde de bu özelliğini sonuna kadar görmek mümkün. Seyirciyi yormadan, kasmadan nazikçe güldürebiliyor. Bu film (hancock) C.tesi ya da Pazar sabahları çocukların çizgi film izleme saatlerinde ya da en geç kahvaltı sırasında yayınlanması gereken filmlerden biri olma özelliğini taşıyor olsa da Will Smith için keyiflenmek istediğiniz her an izlemenizi tavsiye ederim diyeceğim 😀 Sırf Will Smith oyunculuğu için. Fantastik komedi tarzı bi film, arada duygusal diyaloglara da rastlanabiliyor.

narnia-prens-kaspiyanNarnia.. Narnia tamamen bir fiyaskoydu bence arkadaşlar. Bana kalırsa 6-15 yaş grubuna hitap eden bir filmdi. Oldukça klişe sahneler ve klasik bir senaryo. Görüntü ve efektlerde biraz Harry Potter biraz The Lord Of The Rings diyeyim siz anlayın Fantastik macera türünde çocuksu bir film. Pazar günleri kahvaltı yaparken iyi gider bu tarz filmler 😛  Ama hiç sıkılmadan da izledik yani bunu da itiraf ediyorum. Kasmıyo insanı çünkü. Gayet profeşinıl takılmış adamlar.

testere4-sawiv-jigsaw-playTestere 4. Bu filmi özetlemek çok zor, adeta bir Cem Yılmaz stand up gösterisini özetlemek gibi hem de 😀 O kadar dallanıp budaklanıyor ki konular bazen tekrar tekrar izlemek durumunda kalıyosunuz. Biz bi kere izledik gerçi, eh anladıkta az çok ama özetleyecek kadar anladığımı söyleyemicim Sadece şunu söyleyebilirim ki ilk üçü izlemeyen bu bölümden vahşi ölümler ve kan dışında pek bir şey anlayamaz. 5.bölümü izleyen de 4.bölümün sonundan pek tat alamaz bknz-> BEN Bu bölümde bay Testere’nin neden kafayı yiyip sapıttığını ve başından beri ona yardım ve yataklık eden iş ortağını da öğreniyorsunuz ki filmin bence en merak giderici kısmı o sahnelerde gizliydi. Do you want to play a game!! Huhuahahah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir