Çekilişsiz Kurasız Herkese! Filistin’e Yardım Et, Analiz Kazan :)

Akşam bi kanalda haberlere takıldım zap faaliyetim sırasında.. Mısır Refah kapısında Gazze’ye geçmek için bekleyen (Yeryüzü doktorlarından) Türk Dr. Mehmet Güllüoğlu konuktu programa. Türkiye’nin Filistin halkı için ne denli büyük bir umut olduğundan bahsetti. Ve dediki: “Türkiye; Arabistan ve Mısır başta olmak üzere müslüman halkını uyandırdı.”.. Evet Arap halkı da toplanmış Filistin için ama bizim kadar kimse bu denli ses getirememiş dünyada. Çağlayan’da yapılan boykot gösterisi, artı gecenin bir yarısı buz gibi havada Levent’te İsrail konsolosluğu önünde İsrail kara harekatının protestosu, yardım çağrıları, yapılan yardımlar vs. Bunlar Filistin halkı tarafından şaşkınlık ve memnuniyetle karşılanmış. TR’nin batıya daha yakın olmasına rağmen, Ortadoğu ile bu kadar içten ve samimi ilgilenilmesinin getirmiş olduğu bir şaşkınlık.  Biraz da öyle evet Mısır burunlarının dibinde ama olanlar ortada. TR daha cesur şu durumda.. Artı olarak şuan Arap ülkelerinin halkı (Mısır, Arabistan ve Suriye gibi) Türk halkını kahraman gibi görüyormuş. ”Bu soykırımı ve yardım çağrılarını gündemde tutmaya devam etmeliyiz” dedi Dr. Güllüoğlu. Mısır; Refah kapısını “güvenlik” sebebiyle tutuyor (kaba etimin kenarı) Ama işin aslı; İsrail içerdekileri öldürsün gebertsin diye bu yapılan. Doktorları, yardım (yiyecek-içecek gibi) malzemelerini vs. Gazze’ye göndermiyorlarmış.. Sadece ambulans ve medikal gereçler gidebiliyormuş..

Yarım saat bir saat kadar kadar önce programı izlerken bir yandan da yardım etmek için ne yapabilirim diye düşündüm. Bir kaç şey yapmaya çalıştım maddi olarak. Ama bu beni hiç tatmin etmedi açıkçası. Ben elimdeki yeteneklerle biraz daha maddi gelir elde etmek ve onlara göndermek istiyorum. Çünkü Gazze’ye Filistin halkına yardım için Refah kapısında bekleyen bu doktor orda Deniz Feneri, İHH ve daha bir çok Türk yardım kuruluşunun yardım konvoylarının içeri sokulabildiğini söyledi. Her ne kadar İsrail bir yandan vuruyor, kırıyor, öldürüyor biz de sadece suni tenefüs yapmaya çalışıyor olsak da bu yardımları elimizden geldiğince sürdürmeliyiz diye düşünüyorum.

Uzun lafın kısası ben elimde şuan bir yetenek olarak astrolojiyi görüyorum. Doğum haritası (horoskop) ve artı aşk/ilişki uyumu (sinastri) analizleri yaparak bu yardım zincirine katılmayı düşünüyorum. Umarım girişimimde başarılı olurumda ufak da olsa bir katkım olur Filistin ve masum insanlar için.

turk-filistin-bayrak-destek-yardim

Doğum haritası için en az 50, sinastri analizi içinde en az 100 ytl bağış yaptığınız takdirde size bilgilerinizi gönderdiğiniz tarihten sonra 1 hafta içerisinde analizinizi göndereceğim.

Bağışlarınızı bankaya yapacak ve dekontlarızı; tarayıcı (scanner), fotoğraf makinesi ya da cep telefonu ile fotoğraflayarak mail adresime göndereceksiniz. Hepsi bu.  Yardım yapabileceğiniz kuruluşları aşağıda veriyorum:

Doğum haritası analizi veya aşk/ilişki uyumu (sinastri) analizi isteyenler gereken doğum bilgilerini dekont fotoğrafları ile birlikte bana mail atmalılar.

Not: Lütfen doğum bilgilerinizi eksiksiz gönderiniz. doğum tarihi gün ay yıl olarak, doğum saati net olarak -en fazla yarım saat oynamalı- ve doğum yerinizi il ve ilçe olarak yazmalısınız.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz bu başlık altında soru sorabilirsiniz.

Çekilişsiz Kurasız Herkese! Filistin’e Yardım Et, Analiz Kazan :)” hakkında bir yorum

  1. ”Çekilişsiz Kurasız Herkese! Filistin’e Yardım Et, Analiz Kazan :)” Konusunda 28 Yorum Yapılmış
    1.Serzeniş Meraklısı demiş ki:

    January 9th, 2009 at 08:57
    işte bu benim ablam..
    hakkaten.. çok sevindim böyle bi işe giriştiğine çilekli ablacım.. Allah razı olsun senden ve yüzünü kara çıkarmasın bu işte..
    bu kadar duyarlı bir birey olman gerçekten beni onure ediyor… ablam olduğun için tabikide.. kendimede pay çıkarmıyor diilim hani.. benim ablam diyorum.. o bitanecik diyorum…
    bu çağlayan denen yer bizim mahalle…
    bende katıldım o eyleme… ama inanırmısın ablacım.. düzenleyen partinin gövde gösterisi haline dönüştürüldü.. ve hiçte haz etmem o tarz şeylerden.. genede özünde yatan amaca hizmet etmiştir inşaAllah diyorum..
    birde bişey daha dikkatimi çekti.. bizim bu çağlayan meydanında bi camii var hemen girişte.. yahu bu mitinge gelen insanlar caminin kutsal bir mekan olduğunu bilmezlermi? her zaman oluyor bu.. miting olduğu günün akşamı dolaşmaya çıktım. caminin önü çöplüğü andırıyordu, cadde de öyle… keşke insanlar biraz daha dikkat etse böyle şeylere..
    hörneyse.. yüreciğine sağlık kardeşinin bi danesi.. paradaysss sözüm sana! değerini bil huleyn ablamın

    2.nevbahar01 demiş ki:

    January 9th, 2009 at 10:18
    helal olsun sana kız seni çok seviyorum .
    Allah senden ve duyarlı olan tüm insanlardan razı olsun.
    ben de iş yerimde para topladım ihh aracılığı ile gönderdim. daha fazlasını yapmak için de arayış içindeyim. herkes yapabileceğini yapmalı. sen çok iyi düşünmüşsün. öpüldün kocuman…

    3.aNNePeRi demiş ki:

    January 9th, 2009 at 11:52
    biz de gidiyoruz bu akşam levent israil konsolosluğuna.Orda her akşam protesto sürüyo zaten müsait olanlar, yolu ordan geçenler, yakınlarında olanlar desteklesinler en azından 15dk yanlarında olup da derim.Güzel düşünmüşsün inşallah iyi bir katılım olur.

    4.Ceyda Sultan demiş ki:

    January 9th, 2009 at 12:07
    Tebrik ederim canim ne güzel bir kampanya baslatmissin böyle
    Elinden gelenle yardim etmeye calisman örnek bir davranis, insallah cok kisi katilir bu yardim kampanyana

    5.NnEvV demiş ki:

    January 9th, 2009 at 12:52
    Mısır burunlarının dibinde ama olanlar ortada

    bu cümleyi bgörünce durdum ve yorum yapmadan geöemiceğimi anladım , bende böyle düşünmüştüm halbuki dün bizzat mısırda yaşayan biriyle konuştuğunda hiçbişeyin türkiyedeki insanların haberden öğrendikleri kadar olmadığını anladım , mısır kapısını açmıyo ama neden açmıyo ? düşündük mü ? hayır , direk haberlere aldandık , açsa tüm gazze mısıra koşacak yerleşecek , bir bu mısıra zarar iki gazze halkı yurdunu bıraktığından israile yardım , israilin istediğide gazze halkının ortadan kalkaması ordan gitmesi değil mi ? bi kere gazzelilerin yurdunda kalıp orayı savunmaları gerek , ha açamaz mı mısır kapısını yine açar ekonomisi karışır , ortalık sel götürür ama yine açar ne olur İsrail istediğine varmış olur bence buda mısırın israile yardımıdır .. ikincisi bilmediğimiz en önemli konu mısırın yardım etmediği nerden belli ki … mısırdan rafah kapısında bir çok gizli tünel bulunmakta ve mısır yardımlarını zor koşullarla burdan esirgememekte , ordan ne yardımlar gidiyo biz bilmiyoruz biz sadece yüzeyselliğe bakıyoruz ,,, mısır yapıcağı yardımı en güzel biçimde tünellerinden yapmakta ama gmörünmez neden kapısını açmıyo!!! kusura bakma o cümleyi görünce dayanamadım yazmak istedim, bilmiyoruzz Türkiyedeki bazıı arap karşıtı kanalların verdiği haberler kadar bildiklşerimiz!!! bu sana değil sadece çileklisütüm , herkese, banada , bende böyle biliyodum daha düne kadar,, yazmak istedim ki herkes böyle bilsin ve mısır halkına hükümdarına bilmeden atıfta bulunulmasın …

    6.NnEvV demiş ki:

    January 9th, 2009 at 12:55
    ha bu arada dün gece ben seni gördüm rüyamda ama nasıl nerde ne şekilde ? hiç hatırlamıyorum söyliim dedim

    7.çilekli süt demiş ki:

    January 9th, 2009 at 15:16
    @serzeniş, ooooo meydanda toplanan cengaver kahraman yüreklerden biri de sensin o zaman desene 🙂

    Bu tür yardım işlerinde siyasetin karıştırılmaması gerekir işte böyle sen gibi ben gibi insanların aklı karışıp yapacağımız şeyi de doğru dürüst yapamayız. Ama yapılan işin hayrına bakıldığında bu tür şeylere takılmamak lazım boşver. Orda gövde gösterisi yaptılar dediklerin kimdi bilmiyorum ama sanırım topluluk olarak gelmişlerdir o yüzden de göze batmıştır. Temizlik konusunda yerden göğe kadar haklısın. Bizim insanımız sadece namaz kılıp oruç tutmakla müslüman olunduğunu sanıyor halbuki müslüman olan hem islamın 5 şartını yerine getirmeye çalışır hem de peygamber efendimizin dediği şeylere riayet etmeye. Yani çevre temizliği, ağaç dikimi, yeşili korumak vs. o kadar, o kadaaaar çok önemlidir ki dinimizde. Allah’ın gazabına bile neden olabilir umarsızca çevreyi kirletmek, denizi farklı yollardan 🙂 kirletmek, boş yere ağaç kesmek vs. Bunlar doğaya olduğu kadar insanın imanına da zarar verir.. Paradays bloğumuzu unuttu be canım artık bizbizeyiz gibi bir şey.. Malum kendisi çok yoğun bir iş adamı

    @nevbahar, bence de herkes yapabileceği şeyi yaparak bir ucundan tutmalı. Senin yaptığında çok güzel. Bakalım ilgi gösteren olacak mı, inşallah olur da benim de bir faydam dokunur.

    @any, her akşam olduğunu bilmiyordum bunu öğrenmem iyi oldu canımcım sağol

    @ceyda sultan, teşekkür ederim kampanyayı blogcu arkadaşlar vasıtasıyla reklam etmeyi düşünüyorum daha fazla kişiye ulaşabilmek için. bu konuda küçük bir yazı yazar mısın? ve bu yazının linkinin verir misin? yardıma yardım etmek de güzeldir 🙂

    @kuzu, gönül isterdiki İsrail’i engelleyebilelim ama maalesef diyorum maalesef sadece bunu yapabiliyoruz..

    @nev, oo bakıyorum Mısır’ı sahiplenmeye başlamışsın Mısır halkına “asla” lafım yok çünkü onlarda da müslüman kitle yadsınamayacak kadar fazla ve onlar da protesto gösterileri yaptılar bundan haberdarım. Benim lafım o kapıyı tutanlara umarım dediğin gibidir “ama” Mısır açık olarak İsrail’e destek vermiş bir ülke olarak biliniyor şuan, diplomatik olarak da anlaştıkları TV’lerden duyuyoruz o yüzden benim böyle düşünmem de çok doğal öyle değil mi? Bu arada Mısır çok karışık bir ülke sırf müslümanlardan oluşmuyor, özellikle yöneticileri Bu nedenle İsrail’e destek verebileceklerine doğru gözle bakıyorum.

    Bu arada bugün Karabük’ten bi arkadaşım mesaj attı o da beni rüyasında görmüş Acaba sen nasıl gördün merak ettim onun rüyası baya absürddü çünkü

    8.Mevsimler Gibi Astroloji Blogu demiş ki:

    January 9th, 2009 at 16:23
    […] yazısı için aNNePeRi tarafından yapılan yorumDoğum Haritası Analizi yazısı için Çekilişsiz Kurasız! Filistin’e Yardım Et, Doğum Haritası Yada Sinastri Analizi Kazan 🙂 … tarafından yapılan yorumSinastri (Aşk/İlişki Uyumu) Analizi yazısı için Çekilişsiz […]

    9.zeynep melike demiş ki:

    January 9th, 2009 at 21:20
    tebrik edilcek bir dşünce örneği,az çok demeden herkes elinden geleni yapmalı bencede,akşam eve gelirken radyoda dinledim anafen öğrencileri 3 günde 74000 ytl toplamışlar,kimi kumbarasını getirmiş kimi haşlıklarını,bişeyler vdüşünüyor ve yapıyor olmandan ötürü Allah razı olsun canım,sevgiler,,

    10.NnEvV demiş ki:

    January 9th, 2009 at 22:22
    işte o duyduklarımız ne derece doğru bunu bilmek gerek !!! diyorum ben ,, neysem bu arada çileklisüt hanıım siz diyosunuz ama asıl biz mi kırdıkta hiç uğramaz olduk sayfamıza 😛

    11.nergis demiş ki:

    January 9th, 2009 at 23:54
    bu süper birsey:)) inan bayildim
    böyle bi proje bircok blogger baslatsa ne güzel olur, bende kece broj bu yapip basigda bulunan lara yolasam:)))) inan sevdim bu firki ve insallah bende katilmak isterim:)

    12.çilekli süt demiş ki:

    January 10th, 2009 at 11:37
    @Zeynep, hepimiz üstümüze düşeni yapıyoruz, bunlar yapılması gerekenler dolayısıyla tebriklik bir şey yok ortada canımcım. Günün birinde Allah: “orda kardeşlerin, masum canlar ölürken niye kılını kıpırdatmadın” derse halimiz ne olur bir düşünmemiz lazım.

    @Nev, peki senin duydukların ne derece doğru bunu da bir düşünmek gerek!!! Eyvallah Nev’im umarım benim duyduklarım yanlış, senin duydukların doğrudur temennimiz elbetteki o olur. Uğrama olayı şöyle oluyo; ben eklemek istediğim bir şey olunca yorum yapıyorum, sırf yorum yazmış olayım diye yorum yapmak için kasmıyorum kendimi, genelde girip yazılarını okuyup çıktığım çok oluyor, yorum yazmayınca da gelmediğimi düşünebilirsin haliyle çok normal 🙂 İstatistiklerine bakarsan anlarsın ne sıklıkta geldiğimi Mısırlı gelin seni 🙂

    @HMert, rica ederim sağol ama teşekkür edilmesi gereken bir şey değil. Zeynebe de dediğim gibi; şu süreçte herkesin elinden geleni yapması farzdır bence. Bunların elbet hesabı olacak nihayetinde.

    @Nergis, senin düşüncen de çok güzel, elinden gelen bir şeyler olursa niyet edip girişmen bile büyük bir adımdır bence 🙂 Hiç durma derim.

    13.NnEvV demiş ki:

    January 10th, 2009 at 11:54
    biz mısırda yaşamadığımız için böyle bilebildiğimizi söylemek istedim ben ki duyduklarımda bizzat mısırda yaşayan insanlardıı , paylaşmak istedim , herkes istediği gibi düşünebilir , yorum bırakma konusuna gelince , senden bana o şekilde bi itaf gelmiştii kırılmadığımı söylediim , okuyabilirsin ama insan bazen okunulduğunuda bilmek ister yinede kendin bilirsin

    14.çilekli süt demiş ki:

    January 12th, 2009 at 04:30
    Nev, canımsın kuzum 🙂 Bundan sonra geldiğimi belli etmek için de yazarım.. Senin o güzel canını sıktıysam affet emi buraya yazdığım cevapları seni kırmak için demedim tatlım tamam mı aman ha yanlış anlaşılmasın yani

    15.fulya demiş ki:

    January 12th, 2009 at 18:11
    Çilekli züt neredesin 🙂 kış geldi mi herkes dağılıyo he(yani en azından ben dağılıyorum paylaşım yapmıyorum pek:D)

    16.NnEvV demiş ki:

    January 12th, 2009 at 20:17
    I love çileklisüüttümm

    17.çilekli süt demiş ki:

    January 12th, 2009 at 23:18
    @Fulya, evde değildim ama döndüm ^-^

    @Nev, me too

    18.Seybe demiş ki:

    January 13th, 2009 at 04:37
    Mısırdaki yardımlar konusunda Nev’e bende katılıyorum.. Bazi seyler iceriden yasanmayinca bilinemiyor. Tabiki araplarin ellerinden geleni yaptigi soylenemez:(ama bu bastakiler icin gecerli. halklari bizim kadar yaniyor, bizim kadar caresiz, Turkiyedeki muslumanlar ne yapiyorsa onlarda aynisini yapmak icin cirpiniyor. Ve son olarak birkac gun once bir arap bizim Turk oldugumuzu ogrenince “Sizin basbakaninizi tebrik ediyoruz Dunyadaki tek erkek o cikti” dedi:) bizi hem guldurdu hemde sasirtti:)

    19.Filistin halkına yardım edenlere Çileklisüt’ün süprizi varmış! | Şehr-i Kasya demiş ki:

    January 13th, 2009 at 07:02
    […] Arkadaşlar kampanyanın linki şu: Tıklayın […]

    20.bndnz…nurhanozkan demiş ki:

    January 13th, 2009 at 09:02
    canım mailine yer verdim,kolay gelsin çabandan ötürü teşekkür ederim öpyorum

    21.Her Merkür Retrosunda Kendimi Tekrar Etmekten Bıktım! » BİR KAFADAN HER SES demiş ki:

    January 15th, 2009 at 22:37
    […] bozuk olması yardım kampanyası için aldığım analiz siparişlerini geciktirdi ama analizleri yarın yapmaya başlıyorum. […]

    22.Elif demiş ki:

    January 17th, 2009 at 20:22
    Takdir edilesi bir çaba,insanların bu konuya duyarlılık göstermesi beni çok mutlu ediyor.Gene de
    pek anlamadım.Gönderdiğimiz para direk bu derneklerin hesabına mı gidecek?Bir de bloğunun başlıklarındaki yazılar neden birbirine geçmiş gibi görünüyor?Problem benim ayarlarımda mı acaba?

    23.sanem demiş ki:

    January 23rd, 2009 at 18:35
    selamlar çileklisüt bu güzel kampanyan için seni kutluyorum.Umarım Filistinli dostlarımızın yaraları çabuk sarılır.mr.paradise ibrahim peygamberle ilgili yazı çok hoş,çok güzel anlatmış durumu sağol.

    24.Topluca Mim cevaplarım | HÜSEYİN MERT demiş ki:

    January 27th, 2009 at 03:07
    […] dindiremeyiz. Tek yapacağımız şey birşey yapabilenlere destek olmak. Misal Çilekli süt: Çekilişsiz Kurasız Herkese! Filistin’e Yardım Et, Analiz Kazan diye bir kampanya başlatmış. Kendisini canı gönülden tebrik […]

    25.ucandepik demiş ki:

    February 1st, 2009 at 15:26
    Karşılık bekleyerek olmamıştı ama değerlendiresim geldi
    sence hakedebildim mi bir analizi

    http://www.ucandepik.com/2009/02/selam-olsun-sana-ey-dertli-kardes.html

    26.Site İstatistiklerim » BİR KAFADAN HER SES demiş ki:

    February 2nd, 2009 at 04:47
    […] yardım-şöyle bir kampanyam vardı ilgilenir […]

    27.çilekli süt demiş ki:

    July 8th, 2009 at 23:43
    Beni çok sevindirdiniz bu yorumunuz ile çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için 🙂 Allah sizlerden ve sizler gibi insanlara fayda peşinde koşanlardan da razı olsun inşallah.

    28.ahmet demiş ki:

    January 9th, 2010 at 09:47
    artık coca cola icmiycem artık mc donalds ta gıtmycem her gıttığimde meğer fılıstınlı kardeslerımın ölümünü hazırlıyormusum ısrail senn bu yaptıkların elbet sorulcak ahırette bakalım yuce allah karsında ne cevap verceksın ınancsızlar sızı fravun değil onun kralı gelse dahıl kurtaramaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir