Burçların Özellikleri

BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ TERAZİ AKREP YAY OĞLAK KOVA BALIK BURCU YORUMLARI

ASTROLOJİ BURÇLAR HOROSKOP YORUMU DOĞUM HARİTASI ANALİZİ

Astrolojik Bireysel Kod Çözme Analiziniz Kısa Süreliğine 35 tl.

BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ TERAZİ AKREP YAY OĞLAK KOVA BALIK BURCU YORUMLARI

(Hava,Öncü) Terazi: Sanatı seven ve bu alanda başarılı olmaya açık, sevgi dolu, sosyal, adil, genelde çapkın ve aşka aşık.

EN OLUMLU: Konuşkan, hayat dolu, sanatçı ruhlu, romantik ve incedir..
EN OLUMSUZ: Dengeli davranmak ve düzen sağlamak adına ikili oynayabilir, aşkta maymun iştahlı olabilir, yılın en aşağı 360 günü farklı kişilere aşık olabilir..

(Su, Sabit) Akrep: Elde etme konularında aşırı istekli, şüpheci, her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek isteyen ancak genelde kendinden pek bahsetmeyen, ketum, aşkı ve dostluğu vs. her şeyin en koyusunu isteyen ancak ihtirasın ipini kaçırdığında zararlı olabilen.

EN OLUMLU: Onu sevin o sizi daha çok sevsin..Derin ve sınırsız sever..İş hayatında hırslıdır..
EN OLUMSUZ: Dünyası siyah beyazdır, ona göre gri yoktur.. İnsanlar aklında iyiler ve kötüler olarak ayrılmıştır.. İyiyseniz o da iyidir –ona göre- kötüyseniz yüzünüze bile bakmaz ve artı eğer onu çok sinir etmişseniz bir yolunu bulup sizden bir şekilde intikamını alır. Eğer gönlünü hoş etmesseniz sizi sürekli iğnesi ile sokar..Bazıları aşırı hırstan dolayı çok fesat olup, başarılı olanları kıskanabilir, paranoyaklık derecesinde meraklıdır.

(Ateş,Değişken) Yay: Dürüst, hareketli, neşeli, dobra, eğlenceli, doğayı ve doğa sporlarını seven, özgürlüğüne düşkün, yabancı ülkeler ve yabancı kişiler tanımayı seven, gezgin/seyyah.

EN OLUMLU: Dürüsttür, güleryüzlüdür,neşe saçar..
EN OLUMSUZ: Bazen pat diye söyleme huyu yüzünden adı patavatsıza çıkabilir..Eğlencenin dozunu iyi ayarlamassa fazla uçabilir..Kiloya aşırı meyillidir –özellikle basen bölgesi-..Evlilikte sadakatsiz olabilir, evine bağlı olmayabilir -özgürlük düşkünüdür-

(Toprak,Öncü) Oğlak: Statü seven ve bu uğurda mücadele eden, iş ve okul hayatında kaya gibi sağlam ve başarılı, oldukça inatçı, matematik kafası gelişmiş, karamsar, bir çoğu buz gibi görünen, samimi olduklarına karşı espritüel, içten ve şakacı.

EN OLUMLU: Eğitim ve iş hayatında sabırla, istikrarla yükselebilme yetenekleri takdire şayandır.
EN OLUMSUZ: İnatçıdır, maddeye/statüye düşkündür, çok fazla materyalist çıkar bu burçtan.

(Hava,Sabit) Kova: Diğer hava burçları –İkizler ve Terazi- gibi iletişim ve insan ilişkilerinde- başarılı, hareketli, yenilikçi ve sürekli yeniyi isteyen, dost edinmeyi seven, teknoloji ve güncel değerler konusunda sürekli bir şeyler öğrenmeye istekli.

EN OLUMLU: Öğrenmeye doymaz sürekli yeni şeyler öğrenmek için uğraşır.. Halkla ilişkilerde, teknoloji ile alakalı ya da –kendine göre- aykırı işlerde başarılı olabilir.
EN OLUMSUZ: Diğer hava burçlarında olduğu gibi bazen fazla geveze olabilir. Bazen diğer sabit burçlarda olduğu gibi (diğer sabit burçlar:Boğa, Aslan, Akrep) aşırı seviyeli –soğuk- bulunabilir.. Toplum değerlerine aykırı ve tuhaf davranışları görülebilir. Özellikle erkekleri çok ama çok çapkın olur nedensiz sevgili değiştirebilir.

(Su,Değişken) Balık: Diğer su burçlarında –Yengeç ve Akrep- olduğu gibi sevdiğini aşırı kıskanan ancak su burçlarının şıpsevdisi denilebilecek bir ayran gönüllülüğe sahip olan, tüm burçlarla bir şekilde anlaşabilen, aşırı duygusal, üzülünce fazlaca melankolik ve karamsar olabilen, deli dolu, şairane, iyi niyetli ve insancıl.

EN OLUMLU: İnsaniyeti, duyarlılığı ve hayal gücü.. Anlaşamadığı insan yok gibidir.. İyi bir ressam ya da şair vs. gibi sanatçılardan olabilir..
EN OLUMSUZ: İyi niyetini suistimal edenler çoktur bu yüzden hakkını korumayı ve gerekince saldırmayı öğrenmesi gerekir.. Üzülünce melankoli ve depresyona kapılıp kendini heder edebilir..

Burçların Özellikleri” hakkında 2 yorum

  1. Benim burcum Oğlak yorumdan bakıldığında baya sadık kalmışım burcuma. Materiyal kısmı bana uymadı 🙂

  2. Zaten bir kişide yoğurdum ekşi dese dişimi kırıcam ((:

    Kötü huyları herkeste bulunmayabilir elbette bu da bir gerçek.. Burçlar yazımın 1. bölümünde altta bir not yazmıştım, insanlar sadece (güneş) burçlarıyla anlaşılamaz şeklinde (;

    Doğum haritası yani horoskop çıkarmadan sadece burç özelliklerine bakarak bir kişiyi tamamiyle analiz etmek mümkün değildir sizinde tahmin ettiğiniz gibi.

    Sevgiler, saygılar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir